2-pack DLS Flatbox Midi vegghøyttalere i vitt

Flatbox Midi er en veggmontert designhøyttaler fra svenske DLS, en liten høyttaler med god lyd.

Artikkelnr: SETFBMIDIPKT2
20
2-pack DLS Flatbox Midi vegghøyttalere i vitt i gruppen Lyd til hjemmet / Høyttalere / Vegghøyttaler hos BRL Electronics (SETFBMIDIPKT2)
2-pack DLS Flatbox Midi vegghøyttalere i vitt
2-pack DLS Flatbox Midi vegghøyttalere i vitt

Kampanje

Black Friday-deals

Proson Arctic 2x2.5 mm² vit högtalarkabel, lösmeter
Proson Arctic 2x2.5 mm² vit högtalarkabel, lösmeter
29 kr 32 kr
Kjøp!
Info
Ekskl. moms
4990 kr / 3990 kr
Du sparer  1000 kr (20%)

Antall:

Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

MERK FØLGENDE! Denne pakken inkluderer 2 høyttalere / et par.

DLS Flatbox Midi er en vegghengt høyttaler i en diskret matt hvit finish og en forbløffende stor lyd. Med sin Flatbox-serie har svenskene høstet stor suksess, også når det gjelder eksport, og det er lett å forstå med tanke på den varme, detaljerte og fyldige lyden. Egnet for musikken så vel som for front- eller surround kanaler i et kinooppsett. Høyttalerne tar minimalt med plass i hjemmet - heldigvis er ikke lyden like beskjeden! Sammenlignet med lillebror Mini har du her både en større diskant og et større 4" element med en annen konstruksjon. Lyden er mer oppløst og oppleves som litt varmere og kontrollert.

 • Vegghengt og svensk designet høyttaler
 • 2-veis konstruksjon med 30 mm kuppel og en 4" mellomtone/bass driver
 • Kan monteres både vertikalt eller horisontalt via nøkkelhull
 • Grå-hvit og sort stoffrist følger med
 • Lydtilpasset i Flatbox-serien med XL/XXL
 • Oppgitt pris er pr stk!


Veggmontert lyd i verdensklasse
Vil du ha et par Flatboxer til musikken eller fem høyttalere til hjemmekinoen? Se for deg med et indre bilde hvordan de store og plasskrevende gulvhøyttalerne er borte, og hvor stilige og mye finere dimensjonene i stuen kan bli ved å få høyttalerne opp på veggen. Svenske DLS har med sin Flatbox-serie tatt et solid tak på markedet for denne stadig voksende typen høyttalere for det moderne hjemmet.

Gjennom flere nøkkelhull på baksiden kan høyttaleren monteres både vertikalt eller horisontalt, avhengig av bruk eller installasjon. Flatbox er produsert i en matt hvit finish eller mot en tilleggspris i pianolakkert sort. En gledelig egenskap er at DLS sjenerøst har valgt å levere Flatbox med både gråhvite og sorte gitterfronter, noe som både kan gi fine kontraster eller bryte av på riktig måte avhengig av omgivelsene. Grunnen til å velge gråhvitt stoff, og ikke helhvitt, er for lettere å skjule smussmerker eller støvringer rundt elementene. DLS har virkelig tenkt gjennom alt med Flatbox!

Et nytt og friskere design
Dagens Flatbox-modeller har – i tillegg til forbedrede lydegenskaper – fått endret noen kosmetiske detaljer, som de deler til felles. Kantene på skapet har fått en større avrunding og stoff frontene har fasede kortsider. Bassporten på siden er slisset i stedet for å ha en traktformet åpning, som gjør at høyttaleren kan håndtere mer luftstrøm uten å skape blåsestøy. "DLS Sweden" er trykt foran på skapet i hjørnet. Koblingen er blitt enklere med trykkontakter, som tåler bananplugger, og baksiden av skapet har myke og gjengede gummiføtter som gir plass til høyttalerkabelen bak og også kan kompensere for en ikke helt jevn vegg.

Fin lyd på veggen krever pleie
Selv om en DLS Flatbox-høyttaler er flat i formen, er lyden den motsatte. Under utviklingen har DLS tatt hensyn til de akustiske fenomenene som en høyttaler vanligvis møter når den plasseres på en vegg, noe som normalt ikke er helt optimalt. men ved å beregne frekvens kurven er ikke lyden på langt nær så bassy og flat som du først tror. For å sitere magasinet Hifi&Musik da de testet Flatbox XL: «Lydbildet er langt fra flatt».

"DLS presenterar ett mycket nyktert ljud där fokus ligger på helheten. Ingenting tillåts sticka ut samtidigt som högtalarna spelar engagerat och underhållande. Detaljeringsgraden är hög, från den förvånansvärt djupa basåtergivningen genom rösthanteringen och upp i diskanten.
+ Nykter och korrekt återgivning. Lätta att möblera diskret
- Mer kvalitet än kvantitet, i synnerhet basen
= Det bästa allroundvalet som kombinerar kvalitet och diskret design
Hemmabio med stempelet "Beste kjøp"

 

Les mer Skjul
 • (0) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Kampanje

Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
 • Spesifikasjoner
 • Produsenter: DLS
  Type: Vägghögtalare
  Bass: 4"
  Diskant: 30 mm
  Følsomhet: 88 dB
  Makseffekt: 30-150W
  Frekvensomfang: 65Hz-25kHz
  Impedans: 8 Ohm
  Vekt: Styck: 4 Kg
  Dimensjoner(BxHxD): 210 x 380 x 92 mm
  Enhet: Par
 • Om merkevaren
 • DLS
 • Du har nylig sett på
 • 2-pack DLS Flatbox Midi vegghøyttalere i vitt

  Black Friday-deals

  20
  3990 kr 4990 kr
 • Lignende produkter
 • Produkter relatert til historien din
 • Prishistorie
 • Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag: 4990 kr
 • Manualer/Dokument
 • Anbefalt tilbehør
Logg inn