System One PartyBox 15 høyttaler med Bluetooth, 2-pakk

System One PartyBox 15 er høyttaleren som garantert blir festens midtpunkt! Her i en 2-pakk for maksimert effekt!
Artikkelnr: SETPB15PKT1
20
System One PartyBox 15 høyttaler med Bluetooth, 2-pakk i gruppen Lyd til hjemmet / Høyttalere / Partyhøyttaler hos BRL.se (SETPB15PKT1)
System One PartyBox 15 høyttaler med Bluetooth, 2-pakk
System One PartyBox 15 høyttaler med Bluetooth, 2-pakk
System One PartyBox 15 høyttaler med Bluetooth, 2-pakk
System One PartyBox 15 høyttaler med Bluetooth, 2-pakk
System One PartyBox 15 høyttaler med Bluetooth, 2-pakk
System One PartyBox 15 høyttaler med Bluetooth, 2-pakk
System One PartyBox 15 høyttaler med Bluetooth, 2-pakk

Kampanje

Sommerdeals

Ekskl. moms
4996 kr / 3990 kr
Du sparer  1006 kr (20%)
space
Antall:

Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

System One PartyBox 15 er party høyttaleren med batteridrift som garantert blir festens midtpunkt! Den er fullspekket med smarte funksjoner som Bluetooth-streaming, innebygd FM-radio samt flere lydinnganger (USB, micro-SD og AUX). Konstruksjonen har hele 95 dB følsomhet, der det 15” store basselementet backes opp av en klasse-D forsterker på 80 Watt RMS. En ekstra kul detalj er at det følger med en trådløs mikrofon, så hva sies til litt karaoke på neste fest? Om du vil at det skal bli dobbelt så bra kan du koble to høyttalere i True Wireless Stereo - modus!


 • Portabel Bluetooth-høyttaler
 • LED-belysning
 • Bluetooth 5.0, FM-radio, USB med innspillingsmulighet, micro-SD, AUX-inngang
 • Gitar- og mikrofon-inngang for ekstra morsomme party kvelder
 • 1” hornladet diskant samt en 15” bass/mellomregister
 • Kraftig klasse-D forsterker på 80 Watt RMS
 • Høy følsomhet på 95 dB
 • TWS-funksjon for sammenkobling av to høyttalere
 • Inntil 6 timer spilletid (50% volumstyrke), inntil 5 timer spilletid (80% volumstyrke)
 • Stabilt og robust plast chassis med hjul og håndtak, samt holder for mikrofonen
 • Uttag i bunn av høyttalere for stativ
 • 12V adapter for ekstern drift av forsterkeren følger med (ikke lading)
 • Fjernkontroll med 2 stk AAA-batterier følger med
 • Lader for 220V følger med

Party høyttaleren med stort hjerte
System One PB-15 er festens hovedatraksjon og partyhøyttaleren du kan stole på - som byr på en stor og uforglemmelig lyd der det innebygde batteriet gir ca fem timers spilletid (målt ved 80% av volumstyrken). Det holder godt for å underholde selskapet under hele festen, eller om dere er klare for karaoke godt utpå kvelden. 

I PB-15 finner vi ekstrem effektive elementløsninger, der en 1” hornladet diskant og et stort kraftig 15” element setter fart på musikken. Konstruksjonen har hele 95 dB i følsomhet og dette sammen med en klasse-D forsterker på hele 80 Watts ren styrke, så kan høyttaleren spille så naboene kommer over å vil være med på festen!

Krydre lyden litt
Med 6 ulike EQ-nivåer kan du enkel justere etter smak og behag. Tvil ikke med å leke rundt å finn et EQ-nivå som passer deg og din musikksmak! Her på BRL er vi spesielt glade i pop-nivået, som gir et herlig trykk og en ekstra knuff når det kommer til de lavere frekvensene i registeret. En utmerket måte å gi denne partyhøyttaleren en ekstra dose energi og sette fart på festen!

Perfekt tilpasset for dagens trådløse livsstil med Bluetooth
PB-15 har innebygd Bluetooth 5.0, som holder en utsøkt lydkvalitet. Med dette kan du lekent lett starte favoritt spillelisten i Spotify fra mobilen, alternativt om du vil slappe av til en lydbok i hengekøya. Kabelrot er en saga blott! En litt ekstra interessant funksjon er at man kan koble sammen to høyttalere i TWS-modusen (True Wireless Stereo). Har du eksempelvis en stor veranda så får du gjennom dette en jevnere og bedre fordeling av lyden som gir både storhet og fylde til musikken. Med to høyttalere kan du trådløst forvandle PB15B til et gedigent stereosystem! Verdt å poengtere er ved denne konfigurasjonen så slår hver høyttaler sammen stereo formasjonen til “mixed-mono”. Det blir altså ingen ren høyre og venstre, begge høyttalerne spiller samme lyd.

Men det stopper ikke her. Høyttaleren har også en 3.5mm AUX inngang for deg som vil koble til DAP/MP3-spiller, nettbrett eller datamaskin. Her er det også uttak for et USB-minne og et micro-SD-kort. PB-15 har en innebygd FM-tuner for deg som vil danse til radiohits.

Visste du at du kan spille inn musikk på USB-minnet, om det er fra radio, mikrofonen eller AUX-inngangen?! På denne måten kan du forevige karaoke-kvelden eller spille av den pinlige opptredenen til kompisen dagen derpå. Verdt å notere seg er at man bare kan ha en trådløs mikrofon tilkoblet av gangen, så om dere vil synge duett får dere dele samme mikrofon.

Med et håndtak samt hjul er det lett å ta med seg festen. Om du vil få høyttaleren opp i høyden så er det et hull på undersiden for høyttalerstativ. Hullet er 35 mml i diameter og har rifler som sørger for at den monteres stabilt.

NOTER!
Manualen har noe feilaktig informasjon om hvordan man parkobler to høyttalere. Manualen angir at man skal holde nede knappen, men dette stemmer ikke. Knappen skal bare trykkes på en gang.

Les mer Skjul
 • () anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Kampanje

Kampanje:
Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
Logg inn