NIZLED LED-PAKKE HØYEFFEKTIV kurvet 200W med dypt feste | NIZLED | Billyd | Brl.

Billyd / LED-Belysning / Lyskit & pakker

NIZLED LED-PAKKE HØYEFFEKTIV kurvet 200W med dypt feste

Enten du kjører en bil, lastebil eller ATV, vil denne LED-rampepakken lyse opp den beksvarte vinteren!

Artikkelnr:
SETLEDPKT7
NIZLED
NIZLED LED-PAKKE HØYEFFEKTIV kurvet 200W med dypt feste i gruppen Billyd / LED-Belysning / Lyskit & pakker hos BRL.se  (SETLEDPKT7)
NIZLED LED-PAKKE HØYEFFEKTIV kurvet 200W med dypt feste
NIZLED LED-PAKKE HØYEFFEKTIV kurvet 200W med dypt feste
NIZLED LED-PAKKE HØYEFFEKTIV kurvet 200W med dypt feste
NIZLED LED-PAKKE HØYEFFEKTIV kurvet 200W med dypt feste
NIZLED LED-PAKKE HØYEFFEKTIV kurvet 200W med dypt feste
Kampanje
4891 NOK / 3498 NOK
Du sparar 1393 NOK
Tilgjengelighet
Tilgjengelighet
  • 60 dagers åpent kjøpVi tilbyr lengre angrerett på hele 60 dager, så ta den tiden du trenger! Mangler det original emballasje eller har det blir skade på produkt generer dette til prisavdrag og vi kan i ekstreme tilfeller nekte din returnerte produkt. Det åpne kjøpet gjelder ikke spesialbestilte eller tilklipte produkter, som for eksempel kabler på løpemeter. Dette gjelder også produkter du har fått fraktet til deg på pall.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi selger og hjelper deg mer enn gjerne! Som kunde hos oss kan du alltid benytte deg av vår kostnadsfrie support via telefon eller mail. Kanskje har du spørsmål om installasjon eller kabeldraing, eller helt enkelt trenger hjelp med hvordan du skal utforme ditt lydsystem? Det er bare at du kontakter oss så finner vi ut av det sammen.Stäng
Butikslager

Beskrivelse

lys opp mørket med denne lette pakken fra ettertraktede NIZLED! Pakken er en komplett LED-rampeløsning og inneholder LED rampen N200-WC, et belagt spesialfeste i 3mm plate for montering over eller under registreringsskilte, og en komplett kabel trunk. Perfekt pakke for bilen så vel som lastebil, eller hvorfor ikke dine ATV kjøretøy?

NIZLED N200-WC
er en 21,5 tommers OSRAM buet LED-rampe på totalt 200W, med et forbruk på rundt 175-180W, ca 14AMP. Er perfekt for både personbiler, lastebiler eller ATV Quad sykkel. LED-baren har en reversibel vinkelparentes i aluminium, der skrue avstanden kan velges på 535mm eller 604mm. Kan drives av en spenning fra 12 hele veien opp til 32 volt! 

IP68 vanntett, farge temp 6000K, lang levetid på minst 50000h og bakventil for å hindre fuktkondens som samles i lampen. 4d projektlinse, med et lysbilde som kalles combo. Kombinasjonsboksen betyr at de åtte ytre diodene på hver ende har en 30 graders 4d linse for bredere lys, mens de resterende 24pcs diodene har 10 graders 4d linse å skinne så langt som bare mulig. Combo-lysbilde er helt rett som et supplement til bilens hellys. Hvordan Bright bildet ser ut, kan du se på bildet over, som du ser får du både lengde og bredde på lyset.

Aluminum Housing (6061), ekstremt kraftig hus med beste mulig kjøling og støt motstand. Med 40 biter av OSRAM dioder på 5W hver du får en ekstremt kraftig lys.

NIZLED kabel trunk med 12V relé og DT Connector
ikke glem kabler! Selvfølgeligkabler kreves det gode kabler for å få rampen til å fungere som det skal, og det enkleste er hvis du bruker en komplett klar kabel Putty. Derfor er KABEL1 inkludert, en kabelstamme for LED rampen som leveres komplett med relé, sikring holderen og DT kontakt. Kabellengde 2, 8m til DT-hann kontakt, 0, 5m til batteriet tilkobling fra relé. 40A 12volt relé, kan lett erstattes med en 24 volt relé, når relét sitter i en rask kontakt.

NIZLED nummer plate brakett dyp
For å få en fin montering på det hele er det viktig  at du har en god brakett, og derfor er festet FASTELED2 en perfekt match. For montering over eller under nummerskiltet, snubar sånn at du kan montere på biler ex Volvo S60 over nummerskiltet uten at LED rampen tar i grillen. Dette nummerskiltfestet er tilvirket av 3mm ark, sprengt og pulver belagt.

Les mer

Populære pakker med dette produktet

Butikslager

Om merket

NIZLED

Du har nylig sett på

NIZLED LED-PAKKE HØYEFFEKTIV kurvet 200W med dypt feste
-28%
Enten du kjører en bil, lastebil eller ATV, vil denne LED-rampepakken lyse opp den beksvarte ...
4891 NOK
3498 NOK

NIZLED LED-PAKKE HØYEFFEKTIV kurvet 200W med smalt feste
-28%
Med sin sterke glans, lang holdbarhet og høy kvalitet, er denne LED-pakken en perfekt langsik...
4891 NOK
3498 NOK

Produkter relatert til din historikk

Canbus-interface fullyssignal
Oppretter et kontroll signal for å kontrollere en ekstra lys sending.
895 NOK