GAS GPP165 & GAS BEAT 500.1 | GAS | Billyd | Brlelectronics.no

Billyd / Pakkeløsninger / Basspakker

GAS GPP165 & GAS BEAT 500.1

Basspakke med en 6.5" basskasse med stor lyd sammen med en bra forsterker! Alt fra GAS! 
Artikkelnr:
SETGPP165PKT1
GAS
GAS GPP165 & GAS BEAT 500.1 i gruppen Billyd / Pakkeløsninger / Basspakker hos BRL.se (SETGPP165PKT1)
GAS GPP165 & GAS BEAT 500.1
Kampanje
3496 NOK / 2998 NOK
Du sparar 498 NOK
Tilgjengelighet
Tilgjengelighet
Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
 • 60 dagers åpent kjøpVi tilbyr lengre angrerett på hele 60 dager, så ta den tiden du trenger! Mangler det original emballasje eller har det blir skade på produkt generer dette til prisavdrag og vi kan i ekstreme tilfeller nekte din returnerte produkt. Det åpne kjøpet gjelder ikke spesialbestilte eller tilklipte produkter, som for eksempel kabler på løpemeter. Dette gjelder også produkter du har fått fraktet til deg på pall.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi selger og hjelper deg mer enn gjerne! Som kunde hos oss kan du alltid benytte deg av vår kostnadsfrie support via telefon eller mail. Kanskje har du spørsmål om installasjon eller kabeldraing, eller helt enkelt trenger hjelp med hvordan du skal utforme ditt lydsystem? Det er bare at du kontakter oss så finner vi ut av det sammen.Stäng
Butikslager

Beskrivelse

Her kommer en liten basspakke som du får utrolig mye bass fra! Ekstremt bra basskasse fra GAs GPP-serien med en 6.5" bass som sitter i en utrolig stilig kasse! sammen med forsterkeren GAS BEAT 500.1 så kommer du få en utrolig bra basslyd selv om størrlsen er mindre.

GAS GPP165 er en 6.5" basskasse med minimal størrelse og stort lydtrykk som øyebrynene til å høyes og bli der. GPP65D1-elementet har her blitt plasser i en skreddersydd, utsøkt lekker kasse som maksimerer elementets kapasitet. En kameleont til basskasse som takker vare kombinasjonen størrelse/trykk funker bra i både familiebilen og som lydbilen. 

 • 350W RMS/70W MAKS
 • 2 ohm impedans
 • Tøff GAS-design

GPP-serien har gjennom årene vært en av GAS mest populære modellserier og akkurat som hos den eldre generasjonen finner du her en tøff basskasse som trots størrelsen kan levere en syk bassopplevelse under rett effektmessige forutsettinger. 

GAS BEAT 500.1 er et monoblokk som bygger på samme grunde som GAS sin mer påkostede effektforsterker, men som kommer i en prisklasse få kan matche. Stilren og effektfull effektforsterker som passer perfekt for den som vil ha et kraftig og rent basslyd. Alt dette uten å måtte selge verken skjorta eller huset! 

 • Effektiv klasse D-tekniknologi
 • Variable delingsfilter
 • Monoblokk for subwoofer
 • Kompakt og stilren konstruksjon/design

Effektforsterkeren er bygget på klasse-D teknologi, noe som legger opp til kraft og høy effektivitet. Denne teknonologien genrerer også en lav varmeutvikling, som da tilfredsstiller kraften og lydsystemet. Effektforsterkeren er utstyrt med variabelt delingsfilter for både høy- og lavpass. 

GAS BEAT 500.1 er et 1-kanals sluttrinn som tilbyr en prisverdig, men fortsatt ekstremt mye for hver krone, som veldig få konkurrenter kan matche! 

Effekthåndtering: 
1x 200W RMS @ 4 ohm
1x350W RMS @ 2 ohm
1x500W RMS @ 1 ohm
Les mer

Populære pakker med dette produktet

Spesifikasjoner

 • Baslåda: 1 st. GAS GPP165 1x6.5 tommer (Art. nr. 900GPP165)
 • Slutsteg: 1 st. GAS BEAT 500.1 (Art. nr. 900BEAT5001)
  Tilvirkere: GAS
  Type: Enkel
  Høyttalertype: Med kasse
  Størrelse: 6.5 tommer
 • Se flere produkter

  Auto-Connect OFC Kabelkit 20mm²
  Kabelkit i 100% koppar med alla strömkablar du behöver!
  898 NOK
  GAS CC1FD Strömkondensator 1.0F Standard
  -47%
  Strömkondensator på 1 Farad - Perfekt för strömslukande slutsteg!
  1498 NOK
  798 NOK

  Butikslager

  Om merket

  GAS är ett namn som ständigt ligger längst ut på tungspetsen när det kommer till billjud. Det är ett varumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ljudkomponenter till bil och som ständigt förnyar och förbättrar sina produkter. Produkterna förändras, men konceptet förblir detsamma. Att erbjuda högkvalitativa ljudprodukter, till ett pris som ytterst få konkurrenter har möjlighet att matcha - utan att någonsin tumma på kvaliteten!

  GAS er et navn som hele tiden ligger lengst ut på tunga når det kommer til billyd. Det er et varemerke som tilbyr et av markedets bredeste sortiment av lydkomponenter til bil og som hele tiden fornyer og forbedrer sine produkter. Produktene forandres, men konseptet blir alltid det samme. Å tilby høykvalitative lydprodukter, til en pris som veldig få konkurrenter har mulighet til å matche - uten å noensinne gi etter på kvaliteten! 

  GAS

  Du har nylig sett på

  GAS GPP165 & GAS BEAT 500.1
  -14%
  Basspakke med en 6.5" basskasse med stor lyd sammen med en bra forsterker! Alt fra GAS! 
  3496 NOK
  2998 NOK

  Produkter relatert til din historikk

  GAS CC1FD Strömkondensator 1.0F Standard
  -47%
  Strömkondensator på 1 Farad - Perfekt för strömslukande slutsteg!
  1498 NOK
  798 NOK
  Auto-Connect OFC Kabelkit 20mm²
  Kabelkit i 100% koppar med alla strömkablar du behöver!
  898 NOK