GAS GMA151BT med GAS Alpha 112 & Bass Habit Play-høyttalere

Ekstremt prisgunstig helhets pakke med bass, forsterker og stereo fra GAS og høyttalere fra Bass Habit!
Artikkelnr: SETBEAT112GMA151
45
GAS GMA151BT med GAS Alpha 112 & Bass Habit Play-høyttalere i gruppen Pakkeløsninger / Pakker for bilen / Helhetspakker hos BRL.se (SETBEAT112GMA151)
GAS GMA151BT med GAS Alpha 112 & Bass Habit Play-høyttalere

Kampanje

Alpha-kampanje

Ekskl. moms
4540 kr / 2498 kr
Du sparer  2042 kr (45%)
space
Høyttalerpar 1:

space
Høyttalerpar 2:

space
Antall:

Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

Prisverdig pakke som kommer med alt du behøver for å gi bilen en helt ny lyd i en omgang! Stereoen GAS GMA151BT og Play-høyttalerne fra Bass Habit, samt basskassen BEAT 112 fra GAS, sammen med forsterkeren GAS BEAT 60.2 som du brokobler for å drive basskassen. Glem ikke kabler så er du i gang!

GAS GMA151BT
er en veldig prisgunstig enkeldin-stereo fra GAS! Den tilbyr musikkstreaming gjennom Bluetooth, AUX, USB og app styring via Android og iOS. Du kan også bygge ut lydsystemet med hjelp av 2 par lavnivå utganger, for tilkobling av forsterker eksempelvis til basskasse. En medfølgende mikrofon tillater handsfree muligheter og om du vil styre stereoen “old school” følger det også med en fjernkontroll til dette. Ikke kompatibel med rattstyring.

 • 2 par lavnivå utganger, 2V
 • USB, AUX, & Bluetooth
 • Ekstern mikrofon medfølger
 • 4x50W MAX
 • Fjernkontroll

Bass Habit Play  er et par prisgunstige coaxial høyttalere fra Bass Habit!

Denne 2-veis coaxial høyttaleren presterer skikkelig bra, uansett om du velger å drive den på orginal stereoen i bilen, eller en separat forsterker.

 • Bass Habit P100 - 40W RMS/ 80W MAX, 4 ohm, 86 dB
 • Bass Habit P130 - 50W RMS / 100 MAX, 4 ohm, 86 dB
 • Bass Habit P165 - 60W RMS / 120W MAX, 4 ohm, 88 dB
 • Bass Habit P690 - 60W RMS / 120W MAX, 4 ohm, 88 dB

Bass Habit Play-serien er utviklet for å holde prisen nede, uten å gi avkall på kvalitet og ytelse. Dette har blitt gjort mulig gjennom å ta bort alle mellommenn, og i stedet gå direkte fra fabrikk til forhandler. Resultatet blir et velspillende produkt til en skikkelig god pris, med bra komponenter som stålskrog, oppheng i gummi, snakke spoler i aluminium og enda mere. Play-serien fullføres med en veldig subtil og stilren design i svart med røde innslag.

GAS Alpha 112 er en realt porta kasse i et frekt design med en 12 tommer bass (4 Ohm) 300W RMS. Bassen er bygd for å tåle skikkelig høye lydtrykk. Kassa er kledd i et skinnlignende materiale og grove metallstenger foran elementet for å fremheve det fete designet og den frekke utstrålingen enda mere.

12-tommers bassen er produsert med et kraftig oppheng for å virkelig levere bass i overflod. Denne kassa spiller kraftigere og høyere enn mange av konkurrentene. Skikkelige koblinger som tar både banankontakter og avisolert kabel, for en enkel installasjon.

GAS BEAT 60.2 er en to kanals forsterker som i bunn og grunn forandrer hva prisgunstig har stått for. Forsterker effekt på 2x60W RMS ved 4 Ohms impedans og variabelt delefilter for high og low pass. Klemmer til med mye effekt for et par frem høyttalere, 6x9” i hattehylla eller en subwoofer med brokobling på forsterkerens to kanaler!

 • Variable delefilter
 • 2x60W RMS (4 Ohm)
 • Kompakt og stilren design
Les mer Skjul
 • (0) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Kampanje

Kampanje:
Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
Logg inn