Alpine PDX-M6 | Alpine | Billyd | Brl.se

Billyd / Forsterker / Monoforsterker

Alpine PDX-M6

Alpine PDX-M6 er en ny mil stolpe blant bil forsterkere.
Artikkelnr:
140PDXM6
Alpine
Alpine PDX-M6 i gruppen Billyd / Forsterker / Monoforsterker  hos BRL.se  (140PDXM6)
Alpine PDX-M6
Alpine PDX-M6
Kampanje
4998 NOK / 4490 NOK
Du sparar 508 NOK
Tilgjengelighet
Tilgjengelighet
  • 60 dagers åpent kjøpVi tilbyr lengre angrerett på hele 60 dager, så ta den tiden du trenger! Mangler det original emballasje eller har det blir skade på produkt generer dette til prisavdrag og vi kan i ekstreme tilfeller nekte din returnerte produkt. Det åpne kjøpet gjelder ikke spesialbestilte eller tilklipte produkter, som for eksempel kabler på løpemeter. Dette gjelder også produkter du har fått fraktet til deg på pall.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi selger og hjelper deg mer enn gjerne! Som kunde hos oss kan du alltid benytte deg av vår kostnadsfrie support via telefon eller mail. Kanskje har du spørsmål om installasjon eller kabeldraing, eller helt enkelt trenger hjelp med hvordan du skal utforme ditt lydsystem? Det er bare at du kontakter oss så finner vi ut av det sammen.Stäng
Butikslager

Beskrivelse

Alpine PDX-M6 er en ny milepæl blant bilforsterkere. Den nye PDX-serien fra Alpine er helt omarbeidet for ytelse, lydkvalitet og pålitelighet. PDX-serien er for den ekte billydentusiasten, alt fra en ekstremt kompakt størrelse. 1x600W RMS ved 2 & 4ohm. 

 
 
Utrabredt frekvensområde
Det superbrede og bransjeledende frekvensområdet tilbyr lytteren unik lydkvalitet og detaljer som slår selv det beste highend audiofilutstyret. 5Hz-100kHz for 4-k, 5Hz-400Hz for mono (0,-3dB)
 
 
Total Harmonic Distortion Rate (THD) vs. frekvens
Den helt nye PDX-serien er ikke din typiske klasse D-forsterker. Tradisjonelt har klasse D-forsterkere ikke vært kjent for høy frekvensproduksjon. Den nye PDX-forsterkeren er den aller første klasse D-forsterkeren til å bryte tradisjonen og gruse gårsdagens forsterkere. PDX-M12, PDX-M6, PDX-F6, og PDX-F4 er synonymt med ekstremt høy frekvensproduksjon. THD faller faktisk ved høye frekvenser, noe som gir et rent og tydelig signal der øret er mest følsomt for forstyrrelser. - <0,005% THD + N @ 1W, <0,05% THD + N @ målt effekt.
 
 
Signalstøy
Disse forsterkerne har ikke-eksisterende signalstøy opp til 95dB S/N @ 1W, 122dB S/N ved målt effekt for ekstremt ren og ufarget lyd. Glem uønskede bakgrunnslyder eller støy. PDX-forsterkerne leverer krystallklar lyd hver gang.
 
 
Dempefaktor
Med ekstremt lav utimpedans gir nye PDX ekstremt kontrollert og tett bass for uovertruffen lydkvalitet. Verdiene er > 1000 for mono og > 500 for 4-kanals.
 
 
Forsterket effekt
Strømforsyningen i PDX gir enorm høyde med lav distorsjon og lite støy. PDX-forsterkerne har ekstremt høy total systemeffektivitet: ~ 80 % (strømforsyning er målt til > 90 %,).
 
 
Power Management-prosessor
Med PDX-forsterkerne intrudserte Alpine sin nye Power Management-krets. Power Management-prosessoren kontrollerer alle aspekter av forsterkerens ytelse, overvåker spenning, temperatur og effekt for å sikre kontinuerlig avspilling uten avbrudd. Hvis forsterkeren blir for varm, aktiveres termokretsen og reduserer gradvis uteffekten til enheten er avkjølt. Når forsterkeren er avkjølt, stiger uteffekten automatisk til tidligere nivå. Hvis batterispenningen blir for lav, vil kretsen gradvis redusere effekten. Når batterispenningen øker, vil effekten tilbakestilles. Denne avbruddsfrie designen tillater non-stop nytelse uten avbrudd og problemer, bare ren og klar gjengivelse av lyden. Stabil ved lav impedans. Disse forsterkerne er stabile ved lav impedans og leverer den angitte effekten i 2 til 4 ohm i alle modeller. Dette gir fleksibilitet med flere høyttalere og basser og justeres automatisk.
 
 
Fødselsattest
Hver PDX-forsterker leveres med sin egen fødselsattest. Forsterkerne testes og dokumenteres for å vise deres individuelle uteffekt.
 
 
Unik stablingsdesign
Den nye PDX-serien er 20 % tynnere enn tidligere modeller og bare 2" høye. En ny stablingsdesign gjør at forsterkerne kommer så nær hverandre at det ikke blir mellomrom, noe som sparer plass i bagasjerommet, samtidig som direktetilkoblinger i kjøleflensene hjelper til å dele på kjølingen.
 
 
Høyttalerterminaler
Høyeffekttilkoblinger for inntil 10 mm² høyttalerkabler har en unik hurtigkobling for feilfri installasjon.
 
 
Strømtilkobling
Den nye, avtakbare tilkoblingen har lavtaps-, høyspenningsdesign som tar strømkabel opp til 25mm², for å sikre at forsterkeren får den effekten den trenger, samtidig som den gjør installasjonen enklere.
 
 
 
Les mer

Populære pakker med dette produktet

Se flere produkter

GAS PP4 Kabelkit 20mm²
Gas PP4 er et komplett kabel pakker for tilkobling av sluttrinn .
898 NOK

Butikslager

Om merket

Alpine

Du har nylig sett på

Alpine PDX-M6
-10%
Alpine PDX-M6 er en ny mil stolpe blant bil forsterkere.
4998 NOK
4490 NOK

GAS PP4 Kabelkit 20mm²
Gas PP4 er et komplett kabel pakker for tilkobling av sluttrinn .
898 NOK

Produkter relatert til din historikk

GAS PP4 Kabelkit 20mm²
Gas PP4 er et komplett kabel pakker for tilkobling av sluttrinn .
898 NOK