Reportasje

Blogg
Svensk lyd som feires over hele verden

Svensk lyd som feires over hele verden

Svenske Dynavoice har en imponerende historie bak seg. Visste du at høyttaler merkets historie strekker seg over fire tiår? I løpet av denne tiden har Dynavoice kontinuerlig finjustert produktene sine for å lage en høyttaler som imponerer både anmeldere og entusiaster over hele verden.
"Bland lyssningsintrycken hittar vi kommentarer som "ypperlig briljans", "mjukt trots mycket diskant" och "lite in your face". Ja, så är det alltså. Tonalt sett mycket fint, nästan gnistrande briljant fast inte på bekostnad av tyngden, och med en ljudbild som ligger ganska nära lyssnaren. Imponerande prestanda speciellt med tanke på priset." - Hemmabio, om Definition DM-6 i 5.1-system

Svensk lyd, skandinavisk design

Dynavoice har alltid hatt en lidenskap for å produsere høyttalere som tilbyr forbløffende lydkvalitet, og for å oppnå dette er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Hver komponent i høyttalerne deres er nøye utvalgt og designet for å gi detaljnivået og spillegleden som kundene krever. Vi kaller det "Dynavoice-lyden".

Utfordringen har vært å beholde denne nydelige lyden og parre den med et smakfullt skandinavisk design, samtidig som prisen holdes på et fornuftig nivå. Ingen prislapp skal føles uoverkommelig, det skal være noe for enhver smak.

Når vi snakker med produktutviklerne hos Dynavoice, nevnes ofte ordene «ytelse versus pris», pris i forhold til ytelse. Det er en av hjørnesteinene, en filosofi som gjennomsyrer hvert eneste produkt. Fra begynnelse til slutt. Selv når et produkt er i startgropene og må designes, må vekten alltid veie til fordel for ytelsen.

Hvordan fungerer det, lurer du kanskje på? Følg med, så går vi gjennom hver produktlinje!

Virkelig gode høyttalere, rett og slett

Definition-serien har vært en favoritt blant lydentusiaster i over et tiår. Disse høyttalerne har solide og velbygde kabinetter, med komponenter av topp kvalitet. Serien som garantert vil sette et smil om munnen til den mest kresne lytteren.

Det beste med Definition-serien er kanskje at du kan kombinere høyttalere fra serien fritt for å lage et massivt hjemmekinosystem. Et system som, uansett hvordan du setter det sammen, gir en lydopplevelse som er så nær virkeligheten du kan komme. Her trakteres du med en bombastisk bass, utrolig spilleglede, med en nydelig klarhet. Serien har bass og mellomtone med kevlar kjegle. Sammen med doble diskanthøyttalere. Det høres latterlig bra ut!

En ting som vi må nevne, og som er en av seriens mest kjære funksjoner, i Definition-serien: de små detaljene. Som X-Change-jumperen på den gullbelagte Bi-wiring-terminalen. Dette gir deg muligheten til å justere lyden etter dine egne preferanser, slik at du kan optimere lyden i høyttalerne etter hva som passer deg (og dine ører) best.
 
Definition

Spilleglade og cocky høyttalere

Neste utfordrer er her! Challenger-serien fungerer som en overgang mellom storebror, Definition, og lillebror, Magic. Serien har gjennom årene gjennomgått kosmetiske og mindre tekniske forbedringer, men lydbildet og lydkvaliteten har holdt seg den samme. Med sin imponerende ytelse har Challenger holdt seg på tronen i sitt segment, helt uimotsagt, og er kommet for å bli.

Mellomtone og bass med presset pappkjegle sammen med silke diskanter skaper et harmonisk, kraftfullt og naturlig lydbilde som er helt unikt i sin prisklasse. Med Challenger-serien får du en lydopplevelse som virkelig skiller seg ut sammenlignet med konkurrentene på markedet. Designet er litt mer minimalistisk, med litt pent avrundede linjer.
 
challenger

Få et tøft lydsystem i hjemmet

Klar for flott lyd til en magisk god pris? Magic-serien er et utrolig godt utgangspunkt for de som ønsker å oppleve Dynavoice-lyden uten å måtte ødelegge sparegrisen hjemme.

Serien leverer en virkelig god lyd, er lett å lytte til og tilbyr et bredt utvalg av høyttalermodeller. Det er enkelt å lage et lekent lydanlegg for et kontor, en stue eller et kinorom.

En av hoved fordelene med Magic-serien er dens fleksibilitet. Du kan velge mellom flere høyttalere, inkludert gulv-, bokhylle-/stativhøyttalere eller senterhøyttalere. Det finnes også veggmonterte høyttalere og subwoofere. Du kan lage lydbildet som passer til hjemmet ditt.

Du kan ikke snakke høyttalere uten å fortelle litt om lyden! Høyttalerne er utstyrt med Super Audio diskant høyttalere for et jevnt og naturlig lydbilde. Ved å bruke de samme diskanthøyttalerne gjennom hele serien, kan du være sikker på at lyden harmonerer – uavhengig av hvilke høyttalere du velger.
 
magic

Alle elsker virkelig bra bass

Både Challenger- og Magic-serien tilbyr aktive subwoofere. Uansett hvilken du velger, vil disse fylle rommet med bass. De kuleste er kanskje Challenger-serien CSB subwoofere.

“CSB-basen känns omsorgsfullt uttänkt, med siktet inställt på den illusoriska heliga Graalen att träffa exakt rätt i förhållandet mellan pris (i detta fall 9 000 kronor) och prestanda. Dynavoice, som numera håller till i Örebro, har för det första valt komponenter av god kvalitet: Element med kon i aluminium och slutsteg i klass AB.” - Hemmabio

Når det gjelder bassgjengivelse er det en vanlig oppfatning at det er et skille mellom en «film bass» og en «musikk bass». En film bass forbindes ofte med en bass som er kraftig og fyldig, mens en musikkbass regnes som raskere og musikalsk. Med CSB trenger du imidlertid ikke velge mellom disse to kategoriene, men kan få det beste fra begge verdener.

En viktig faktor for å oppnå en musikalsk bassgjengivelse er å ha en kjegle som er forbigående rask. Hos Dynavoice bruker vi aluminiumskonstruksjoner i høyttalerne våre, som er et lett og sterkt materiale. Dette betyr at høyttalerkjeglen er rask og reagerer umiddelbart på impulsene fra forsterkeren. Dette skaper en svært detaljert bassgjengivelse som alltid vil imponere.

Dynavoice tilbyr hovedsakelig passive stativ- og gulvhøyttalere. Det betyr at det kreves en form for forsterker som driver høyttalerne og også mottar det innkommende signalet. Det kan være fra en TV, via Bluetooth eller fra en datamaskin.

Kompakt stereoforsterker med vanvittig god lyd

Det er her CA802BT kommer inn i bildet! Denne fleksible forsterkeren er utstyrt med Bluetooth 5.0, og støtter aptX og AAC, noe som gir deg muligheten til å streame musikk trådløst fra telefonen eller datamaskinen i høyeste kvalitet. I tillegg til Bluetooth finnes det også en rekke tilkoblingsmuligheter, som USB, optisk og koaksial digital inngang, samt to analoge innganger for for eksempel platespiller eller CD-spiller.

Det skandinaviske designet minnes her, med et rent og minimalistisk design og et elegant frontpanel i børstet aluminium. Lyden er ... helt fantastisk. Vi har prøvd den med en Definition DF-8 som den kjører galant. For en datamaskin kan du også få en skikkelig kul 2.1-lyd, da du finner en utgang for en aktiv subwoofer på baksiden av enheten.

En forbløffende kraftig stereoforsterker med uovertruffen lydkvalitet, allsidighet og fleksible formater, CA802BT er en utmerket løsning for dem som ønsker å lage et høykvalitets og fleksibelt musikksystem hjemme.
Vi håper dette blogginnlegget har gitt deg nok informasjon om Dynavoice. Du kan alltid fordype deg her, direkte på BRL, men for å oppleve lyden på ordentlig anbefaler vi å besøke nærmeste BRL-butikk. Vi kan garantere at du vil bli imponert!

Kommentarer

No comments
Bli den første til å kommentere:
Navn:
E-postadresse (publiseres ikke):
Oppgi kode: cXebnF (anti-spam)
 Bloggmeny
Logg inn

Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.