Dynavoice Magic MW12 subwoofer, svart i gruppen Lyd til hjemmet / Høyttalere / Subwoofer hos BRL Electronics (990MW12B)
Dynavoice Magic MW12 subwoofer, svart
Dynavoice Magic MW12 subwoofer, svart
Dynavoice Magic MW12 subwoofer, svart
Dynavoice Magic MW12 subwoofer, svart
Dynavoice Magic MW12 subwoofer, svart
Dynavoice Magic MW12 subwoofer, svart

Dynavoice Magic MW12 subwoofer, svart

Aktiv subwoofer på 12” med bassreflex og forsterker på 180W RMS

Kampanje

Pakkeløsninger

Beskrivelse

Dynavoice Magic MW12 er en aktiv subwoofer på 12”, med innebygd forsterker på 180 watt RMS. Dette gir en tight og kraftig spillestil med formål om å flytte mye luft. Elementet er montert på fronten, med en nedoverrettet bassport som gir spredning langs gulvet og bidrar til mer energi og en helt spesiell kobling til rommet. Sammenlignet med lillebror kan MW12 spille både høyere og dypere, takket være et mer effektivt element og en større kasse. Du kommer til å lete lenge etter en sub med bedre ytelse - uansett om det er for musikk eller film.


 • Aktiv subwoofer med et realt 12” element
 • Lettplassert design med slanke former og rette linjer
 • Bassport rettet nedover
 • 180 watts forsterker (250 watt peak)
 • Høy- og lavnivå inn

Et kjærkomment tilskudd og utøkning til Magic-familien
Den svenske høyttaler eksperten Dynavoice har med sin inngang serie Magic skapt en gjeng høyttaler modeller som alle har til felles er et unikt pris/ytelses forhold. Når Dynavoice går inn i sin tredje generasjon av Magic er serien deres mest omfattende modellspekter. Som om det ikke var nok så avslutter Dynavoice 2018 med to smeller - markedet er klart for to nye heftige subwoofere.


Bassport-prinsippet
Magic MW-basserne skiller seg fra Dynavoice sine andre basskasser gjennom å bruke en bassport. Tanken er at man skulle kunne bygge stereo- og hjemmekino systemer der man vil legge større vekt på å gi systemet den rette kraften og tyngde i bassområdet. Avhengig av rommets størrelse og hvilke høyttalere bassen skal integreres med, så finnes det to størrelser 10” og 12”. Elementet er front montert i kabinettet, så energien rettes ut i rommet. Bassporten har munning rettet ned mot gulvet for en effektiv energi spredning og økt bass energi. Magic MW-basserne har virkelig evnen til å by på mye underholdning.


Førsteklasses element
Elementet er laget med kon av polypropylen, et kostnadseffektivt materiale som har en lav densitet som bidrar til en lavere vekt. Rent ytelsesmessig leverer elementet en rask og dynamisk spillestil. Huset er laget av stål og en real ferritmagnet ser til å gi en lineær slaglengde for minimal distorsjon. Med en impedans på 4 Ohm så plukker man bevisst ut mere effekt fra forsterkeren.


Et design som er lett å falle for
Magic MW-basserne bygger på et formspråk med en litt slankere front og mer markerte og skarpe hjørner. De rette linjene gjør at bassen lettere smelter inn i rommets innredning og høyttalere fra andre fabrikanter. Dynavoice har bevisst valg å gå vekk fra piano lakkering av kabinettet, en faktor som koster for et bra resultat. Den viktigste faktoren i utviklingen har vært å lansere en gjeng subwoofere med en ytelse få kan måle seg med. Modellene kommer i svart med tremønster i svart eller hvit finish.

Spørsmålet nå er hvilken modell som passer best til ditt system?

"Jag brukar in i det längsta undvika att ta reda på en produkts prislapp när jag testar den. På så vis kan jag få en objektiv känsla för kvalitét och prestanda utan att blanda in priset. När priset sedan avslöjas så kan jag väga in det och avgöra hur produkten står sig i sitt segment. Även idag höll jag mig till min princip och provlyssnade, kände och klämde innan prisgooglingen fick min haka att studsa några gånger mot skrivbordskanten"

Hemmabio

Les mer Skjul

Dynavoice Magic MW12 subwoofer, svart

Aktiv subwoofer på 12” med bassreflex og forsterker på 180W RMS

Kampanje

3490 kr
Spar
Tilbudet gjelder til og med:
Ekskl. moms
 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid Midlertidig tomt
Artikkelnr: 990MW12B
 • (5) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.
  Pål Bergerud 2023-06-30
  Super til film, spiller også veldig bra til musikk ????????
  Bjørn Toivo 2021-08-19
  Spiller høyt dypt og presist.
  Tor Nylænd 2020-12-02
  Spiller høyt dypt og bra, tåler det meste :)
Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
 • Spesifikasjoner
  • Produsenter: Dynavoice
   Størrelse: 12 tommer
   Forsterkereffekt: 180W RMS, 250W MAX
   Frekvensomfang: 25 - 180 Hz
   Innebygde delingsfilter: 40 - 180 Hz, variabelt
   Farge: Svart
   Vekt: 15.2 Kg
   Dimensjoner(BxHxD): Ekskl. føtter og kjølevifte 340 x 400 x 400 mm
  • Om merkevaren
  • Dynavoice
  • Du har nylig sett på
  • Lignende produkter
  • Produkter relatert til historien din
  • Manualer/Dokument
  • Anbefalt tilbehør
  Logg inn

  Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag:

  MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.