Dynavoice Challenger CSB-V15 aktiv subwoofer, svart

Challenger-seriens aktive 15” subwoofer er skapt for å spille i fra det meste i prisklassen - og det gjør den også!

Artikkelnr: 990CSBV15B
45
Dynavoice Challenger CSB-V15 aktiv subwoofer, svart i gruppen Lyd til hjemmet / Høyttalere / Subwoofer hos BRL.se (990CSBV15B)
Dynavoice Challenger CSB-V15 aktiv subwoofer, svart
Dynavoice Challenger CSB-V15 aktiv subwoofer, svart
Dynavoice Challenger CSB-V15 aktiv subwoofer, svart
Dynavoice Challenger CSB-V15 aktiv subwoofer, svart
Dynavoice Challenger CSB-V15 aktiv subwoofer, svart
Dynavoice Challenger CSB-V15 aktiv subwoofer, svart
Dynavoice Challenger CSB-V15 aktiv subwoofer, svart
Dynavoice Challenger CSB-V15 aktiv subwoofer, svart
Dynavoice Challenger CSB-V15 aktiv subwoofer, svart

Kampanje

Sommer-deals

Ekskl. moms
9990 kr / 5490 kr
Du sparer  4500 kr (45%)
Antall: 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

Dynavoice Challenger CSB-V15 er en aktiv subwoofer som inngår i den storselgende og godt omtalte Challenger-serien, og er som skapt for å spille i fra det meste i prisklassen - noe den også gjør! Et økt 15” element med aluminium kon og en klasse A/B-forsterker på hele 300W RMS er et par av ingrediensene til den enestående ytelsen, som gjør seg like godt til både musikk og film. Byggekvaliteten er eksemplarisk og du bør nesten ha hjelp ved oppakkingen. Bassen veier nemlig inn på 33.6 kg!

 • Aktiv subwoofer med frontrettet slot port for en ren og kontrollert bassgjengivelse
 • Klasse A/B-forsterker på 300 Watt RMS, 600 Watt peak
 • 15” element med lett aluminiums kon og gummi oppheng
 • Autostart ved innkommende signal
 • 12 Volt trigger for styring fra forsterker/prosessor
 • Høynivåinngang - perfekt for stereoforsterker som mangler lavnivå-utganger
 • RCA Line in/out - seriekoble flere basskasser for enda heftigere opplevelse
 • LFE-inngang for hjemmekino forsterker
 • Justerbart delefilter 35-150 Hz med 12 dB bratthet/oktav gir en sømløs overgang til høyttalerne
 • Justerbar fase mellom 0-180 grader minimerer romakustiske problem i tidsdomenet
 • Stabil volumregulering for å finne perfekt balanse etter egen smak
 • Designet og utviklet i Sverige

Svenske Dynavoice har gjort det igjen!
Den godt omtalte og storselgende Challenger-serien fra høyttaler eksperten Dynavoice har fått et velkomment tilskudd for de som liker bass - og da i store mengder!
Challenger CSB-V12 og Challenger CSB-V15 er to skikkelig musikalske kraftpakker med Klippel™-optimerte elementer med aluminiums kon og doble kjølesystem.
Basselementene er unikt utviklede for denne serien og spesielt tilpasset og optimerte for formålet. Konet er laget i aluminium, som er et lett og sterkt materiale. Dette gjør at man får et kon som blir veldig raskt i anslagene, og med en utrolig fin start/stopp-tid på forsterkerens impuls. Dette er en veldig viktig egenskap å ha for å få en musikalsk bassgjengivelse. Låter det bra til musikk kommer det til å låte like bra for film. Visse personer vil kategorisere en bass som enten en “film bass” (tung) eller “musikk bass” (raskere). Hvorfor ikke bare ta hele kaka? Det får du med Dynavoice!

Spesiell kabinett konstruksjon
Dynavoice vet at et resonans dødt kabinett er et vellydende kabinett. Med tykkere vegger og indre stag kommer elementet å prestere maksimalt. Frontplata er den delen av kabinettet som er mest utsatt for vibrasjoner, ettersom elementet er montert her. Derfor har Dynavoice utstyrt kabinettene i både CSB-V12 og CSB-V15 med en forsterket frontplate som er nesten 40 mm tykk! øvrige vegger i kabinettet er laget i 19 mm MDF med internstagning for ekstra stødighet. Bassreflex porten som er rettet fremover er av slot port-type for å minimere risikoen for turbulens og blåselyd. Porten er faktisk også en del av konstruksjonen som bidrar til å gjøre kabinettet stødigere! Fronten og bunnplaten er lakkert i silkematt svart eller hvit, mens sidene, toppen og baksiden har tremønster.

X-Type Board
Bunnplata har en avrundet form som gir Challenger-basserne nesten et flytende utseende, ettersom kassa kommer en liten bit opp fra gulvet. Under er det fire freste forsenkninger - som Dynavoice har døpt til X-Type Board - som er tilpasset et annet svensk fabrikat, nemlig Sonic Design og deres utrolige godt omtalte dempeputer. Her er det altså mulighet for å tilpasse ytelsen for en ytters overkommelig penge! Kabinettet er også forberedt for M8-gjenger for den som heller vil bruke spikes eller andre skrubare føtter. Challenger-basserne leveres som standard med gummiføtter med M8-gjenger.

Analog forsterker teknologi gir den beste lyden
Challenger CSB-V12 og CSB-V15 er konstruert rundt samme klasse A/B-forsterker, som gir hele 300 Watt RMS og det doble i peakene! Forsterkeren har utrolig god kontroll over bass elementenes kon utslag. Dynavoice har tenkt på de fleste koblings-scenarioene som kan oppstå og har dermed både stereo RCA og LFE-innganger som gjør at du enkelt kan lenke sammen to (eller flere) bassere. Flertallet av konkurrentene nøyer seg med lavnivå inn, men Dynavoice tar det et steg lengre. Visse stereoforsterkere kan savne denne typen av utgang, og da er det ypperlig å kunne koble inn bassen via dens høynivå-inngang (altså gjennom høyttalerkabel). Om du bruker en forforsterker er det også en 12V-trigger for automatisk start.

Dynavoice X-Change
Denne teknologien kjenne de fleste igjen fra Dynavoice Challenger- og Definition-modellene, der man kan justere diskant nivået i ulike steg. Nå har de svenske ingeniørene tatt X-Change funksjonen et steg lengre og lagt den til i deres sub bassforsterkere. Her fungerer X-Change som en parametrisk equalizer, den inngreps frekvensen er 63 Hz. Nivået kan justeres i tre steg: -3 dB, 0 dB eller +3 dB. Grunnen er at man i større grad skal kunne optimalisere bassens oppførsel i rommet og etter dens plassering. Til sammen med det variable low pass-filteret, som er justerbart mellom 35 - 150 Hz, samt med en variabel fasekontroll så er det nesten vanskelig å mislykkes med å få Challenger CSB-V12 og CSB-V15 til å spille optimalt i rommet. Du kan tilpasse lyden etter dine egne preferanser.

Les mer Skjul
 • (0) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
 • Spesifikasjoner
  • Produsenter: Dynavoice
   Størrelse: 15 tommer tommer
   Forsterkereffekt: RMS: 300 Watt, Peak: 600 Watt
   Frekvensomfang: 25 - 150 Hz
   Farge: Svart
   Vekt: 33.6 Kg
   Dimensjoner(BxHxD): 480 x 524 x 582 mm
  • Om merkevaren
  • Dynavoice
  • Du har nylig sett på
  • Lignende produkter
  • Produkter relatert til historien din
  • Manualer/Dokument
  • Anbefalt tilbehør
  Logg inn