Dynavoice Challenger C-5 XL v4 Senterhøyttaler, svart

Et velkomment tilskudd i Challenger-serien, en større modell som er skapt for de større hjemmekinosystemene.
Artikkelnr: 990C5XLB
40
Dynavoice Challenger C-5 XL v4 Senterhøyttaler, svart i gruppen Lyd til hjemmet / Høyttalere / Senterhøyttaler hos BRL Electronics (990C5XLB)
Dynavoice Challenger C-5 XL v4 Senterhøyttaler, svart
Dynavoice Challenger C-5 XL v4 Senterhøyttaler, svart
Dynavoice Challenger C-5 XL v4 Senterhøyttaler, svart
Dynavoice Challenger C-5 XL v4 Senterhøyttaler, svart

Kampanje

Black Friday-deals

Ekskl. moms
2490 kr / 1490 kr
Du sparer  1000 kr (40%)
Antall: 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

Dynavoice Challenger C-5 XL v4 er et velkommet tilskudd til serien og kan tittulere seg som seriens større senterhøyttalere. Tanken er at den skal settes sammen med seriens større gulvhøyttalere og og være med i å skape prisklassenes mest underholdene og kraftige kinooppsetting. KOnstruksjonen bygger på bredden fremfor høyden, noe som gjør høyttaleren lettere å plassere i en benk. 

 • Challenger-seriens større senterhøyttalere 
 • 3-veis konstruksjon
 • Doble bakover riktedede og avstemmende bassporter gir et fyldig lyd og rik bassomfang
 • Forberedt for veggmontering via VESA100-feste
Challenger-serien versjon 4 
Gjennom å slippe sin seneste generasjon av storselgeren Challenger har de fremst gitt seg in på kosmetiske detaljer. Lyden er allerede så bra og markedsledende at de ikke klarte finne nye veier til å forbedre lyden. Gjennom å gi modellene rundere hjørner og ny design på stoffronten så har de yttligere finjustert på designen, sånn at høyttaleren blir en tøffere møbel i din hjeminredning. 
Challenger-serien finnes tilgjengelig i tre forskjellige fargevalg, som samtidigt har en pianolakket frontpanel og med sider i tre-finish- svart ek, hvit eller eik. 
Sannheten er den at Dynavoice Challenger på senere år har blitt de mest solgte høyttalerne i Sverige, der generasjon etter generasjon hatt sin felles røde tråd når det gjelder pris/prestandaforholdene som har vært skyhøye og blitt Dynavoice sitt fremste kjennetegn.

Søker du underholdning og kraft så har du kommet rett 
er et velkommet tilskudd til serien og kan tittulere seg som seriens større senterhøyttalere. Tanken er at den skal settes sammen med seriens større gulvhøyttalere- fremst da M-85 og M-105. De har virkelig ikke spart på kruttet eller er de noensinne gjort det?!
Her finner vi en snill 3-veis konstruksjon med dedikerte element for hver sin spesifike oppgave. Følsomheten er høy og ligger på 90dB. På baksiden finner vi en single-wire terminal med skruefeste for en skikkelig dimensionert høyttalerkabel. Gi sin senterhøyttaler dette, for da kommer den virkelig blomstre! 

Diskanten (AAC25-025D01) kjenner vi igjen fra de øvrige medlemmene i serien, en silkedome med neodymium-magnet som bevarer et skjeldent sett (eller hørt) rolighet til gjengivelsen, men med muligheten til å plokke med mengder av detaljer for følelsen av tilstedeværende. Disse resonansfrekvensen er så lage som 1.500 Hz. 

Doble 5-25" mellomregister (AAC25-135W01) har koner med behadlet papp og en kurv i stål for minimal resonansinvirkning. Motoren er en skikkelig ferritmagnet. Overgangen fra diskanten blir behandlet eksemplariskt vid 3.500Hz og det er først vid 500Hz som de faller av og de får den her senterhøyttalen- spesialdesignede basselementet (AAC25-135W04) å ta over handlingen. For en sammenholdene lydbilde så er materialvalget til konene den samme som tidligere generasjoner, men den har en annen form på støvkåpen og gummi-opphengningen så har elementet en X-max som er mer en det doble! Det trengs for gjengivelsen av de lavere frekvensregistrene.

Montering på vegg? 
En smart detalje verdt å nevnes er noe som er litt unikt for Dynavoice. Dette er at de fleste av deres høyttalermodeller kan moteres på vegg via et VESA100-feste. Avhengig på festets funskjoner så kan man da tilte høyttaleren avhenhig av plassering i høyden. 
For deg som vil ha et diskret kinorom med skjult elektronikk så kan Challenger C-5 Xl monteres på veggen som gir en kul følelse av at den svever fritt i luften.
Les mer Skjul
 • (0) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Kampanje

Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
 • Spesifikasjoner
  • Produsenter: Dynavoice
   Bass: Dobble 5.25 tommer
   Diskant: 1 tommer Super Audio
   Mellomtone: Dobble 5.25 tommer
   Følsomhet: 90 dB
   Effekt (RMS): 150W
   Makseffekt: 200W
   Frekvensomfang: 45 - 32.000 Hz
   Impedans: 6-8 Ohm Ohm
   Farge: Svart
   Vekt: 15 Kg
   Dimensjoner(BxHxD): 750 x 165 x 250 mm
  • Om merkevaren
  • Dynavoice
  • Du har nylig sett på
  • Dynavoice Challenger C-5 XL v4 Senterhøyttaler, svart

   Black Friday-deals

   40
   1490 kr 2490 kr
  • Lignende produkter
  • Produkter relatert til historien din
  • Prishistorie
  • Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag: 2490 kr
  • Manualer/Dokument
  • Anbefalt tilbehør
  Logg inn