Reportasje

Blogg
Dynavoice Classic

Dynavoice Classic

En Blanding av nytt og gammelt

Moderne og avkledd, med en “retro” touch. Dynavoice har med Classic-serien valg å utvikle designspråket som skiller seg mer fra de mer lekne Magic, Challenger og Definition-seriene. Dynavoice ser fremover, men holder samtidig hardt i det som har vært. Dette kommer tydelig frem i materialvalget, der et stilig og iøynefallende valnøtt kabinett er et utmerket kompliment til den mer stilrene svarte modellen.

Høyttalerne i Classic-serien kan lett tilpasses etter plass og humør. De leveres med to stoffronter, retro-grått og en herlig mørk grå farge så de enkelt passer inn hvor du enn plasserer dem, eller bytte som man selv ønsker ut ifra humør eller miljø. Dette gir også høyttalerne i Classic-serien en utvidet WAF (Wife Acceptance Factor) da de enkelt kan matche soffaen. Fronten er magnetisk så det det er raskt og enkelt å bytte front om de ikke skulle passe til sommergardinene.

CL-16

Dynavoice har gjort det igjen!
Høyttaler ekspertene på Dynavoice har siden starten av 2006 introdusert prisgunstige og imponerende høyttalerserier og Classic-serien er intet untak. CL-16 er en stativhøyttaler som ikke burde undervurderes, dette er en kompetent høyttaler med en fenomenal lyd. Det utmerkede med CL-16 er mangesidighet, der den fungerer i mange ulike situasjoner - som en del av et 2.1-system til en TV eller som solo aktør, der høyttaleren briljerer som datahøyttaler eller del av et velspillende stereosystem. For absolutt beste resultat, legg til en musikalsk subwoofer!
dynavoice classic cl-16

CL-26

Dynavoice fortsetter å legge lista høyt
CL-26 er utviklet for å passe de aller mest kresne ørene, med en nærvære og detaljrikhet som er vanskelig å slå. Lyden presenteres på en luftig måte, med et stort og detaljert lydbilde som males frem mellom høyttalerne. Instrumentene plasseres tydelig på scenen, der små detaljer fremheves og får ta plass.

Intern staging i kabinettet gir tyngde og stabilitet, og en spesiell overflatebehandling av høyttalernes papir membran i kombinasjon med de støpte aluminium kurvene på basserne og mellomregisteret gir lav vekt på elementene men forhindrer samtidig at konet bryter opp og mister kontroll ved sterkere volumer.
dynavoice classic cl-26

CL-28

Størst er best
Som flaggskipet fra Classic-serien er CL-28 en gigant, med doble 8” basselement, som gir en herlig dunk og enda beholder detaljene. Dette er en høyttalerserie som skiller seg en hel del fra tidligere Dynavoice-høyttalere. Borte er X-Change og platen med doble diskanter. Her har man gått for den mer klassiske veien og under reisens gang utviklet nye element løsninger, der lyden gjengis med økt klarhet og et mer luftig lydbilde som også tar frem de små detaljene med ytterste presisjon. Det er ikke å undergrave å si at stereo scenarioet og perspektivet hos Classic-modellene er utrolig imponerende, og det merkes at Dynavoice atter igjen har lykkes produsere en høyttaler som setter svenskene høyst opp tronen i prisklassen - igjen!

Intern staging i kabinettet gir tyngde og stabilitet, og en spesiell overflatebehandling av høyttalernes papir membran i kombinasjon med de støpte aluminum kurvene på bass og mellom registeret gir lav vekt på elementet men forhindrer samtidig at konet bryter opp og mister kontroll ved sterkere volumer.
dynavoice classic cl-28

Bærbar teknologi i retro stil

En polert diamant
Classic CL-14A og CL-15A er vakkert designet. Inget snakk om det. Dynavoice har valgt å ta i bruk sin diamantformede logo som høyttalergitter - og visst er det slående? Vakkert, og et herlig hint til 20-tallets vakre art deco-stil! Gitteret og kontrollpanelet er produsert i anodisert aluminium som er behandlet for å ligne messing og kompletterer også den fine lær-finishen som finnes i tre ulike farger: kaffe, hvit og svart. På høyttalerens overside finner du logoen igjen, bare i ett større format, og på kortsidene finnes en knapp for å sette fast den smidige bærereimen - som gjør den enkel å ta med seg på eventyr!

CL-14A

Bluetooth høyttaleren som strever etter HiFi
Lik sin vellydende storebror, byr CL-14A byr på en balansert lyd, som selv lyder fyldig på lavt volum og der hele frekvens registeret gjengis med stor finesse. Bass/mellomregister gjengis av et 5” stort element med papir membran som har fått spesiell overflatebehandling for å forbedre høyttalerens egenskaper samtidig som Dynavoice har valgt å satse på et stabilt kabinett, ikke helt ulikt stativ og gulvhøyttalerne i resten av Classic-serien! Bassreflexporten er nedoverrettet for en mer kontrollert bassgjengivelse, en detalj som kommer merkes når du spiller med litt høyere volum og elementet får strekke på seg.

Høyttaleren er også utstyrt med en silkdomediskant, som gir en litt varmere lyd og ikke oppleves som overdådig på noen måte, som spiller i fullstendig harmoni med bass/mellomregister. Det er vanskelig å finne en like velspillende Bluetooth høyttaler for pengene!
dynavoice classic cl-14

CL-15A

Ikke bare vakker å se på, den er også smart
Bluetooth 5.0 er innebygget i høyttaleren, og lar lyden spilles av i høy kvalitet og drar mindre strøm - faktum er at Dynavoice regner med at høyttaleren holder i opptil 15 timer ved 50% volum. På baksiden av enheten finner du AUX for avspilling med kabel fra en mobil, nettbrett eller datamaskin. Det stopper ikke der! Her finnes det også to USB-innganger, der en er merket “USB OTG” for avspilling av musikk fra et USB-minne. Denne andre inngangen er merket med “1A” og kan anvendes for å forvandle høyttaleren til en powerbank! Utmerket om du har med deg høyttaleren på sprang der det ikke finnes stikkontakt i nærheten.
dynavoice classic cl-15a

Vi har et stort sortiment fra Dynavoice med høyttalere som måtte passe uansett om du bare er ute etter et enkelt par høyttalere for stereo eller et fullblods hjemmekinoanlegg!

Har du spørsmål om Dynavoice eller hjemme lyd? Gutta på kundeservice er alltid klare til å svare på dine spørsmål uansett hva det måtte være, ingen spørsmål er for store eller små!

 

Kommentarer

No comments
Bli den første til å kommentere:
Navn:
E-postadresse (publiseres ikke):
Oppgi kode: zkwCTp (anti-spam)
 Bloggmeny
Kategorier

Nyeste

Siste innlegg
Logg inn