System One W120 Aktiv Subwoofer, svart 2-pakk

2-pakk med ekstremt prisverdig og kraftig subwoofer, som spiller i fra det meste i prisklassen og et stykke oppover!
Artikkelnr: SETW120BX2
50
System One W120 Aktiv Subwoofer, svart 2-pakk i gruppen Lyd til hjemmet / Høyttalere / Subwoofer hos BRL.se (SETW120BX2)
System One W120 Aktiv Subwoofer, svart 2-pakk
System One W120 Aktiv Subwoofer, svart 2-pakk
System One W120 Aktiv Subwoofer, svart 2-pakk
System One W120 Aktiv Subwoofer, svart 2-pakk

Kampanje

Elleville dager

Ekskl. moms
6996 kr / 3490 kr
Du sparer  3506 kr (50%)
space
Antall:

Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

Ekstrem prisverdig og kraftig subwoofer, ganger to! Doble basser gir en jevnere respons i rommet og en mer nøyaktig gjengivelse.


System One W120 er en ekstremt prisgunstig og kraftig aktiv subwoofer, med en byggkvalitet som får konkurrentene til å skjelve. Med en nyutviklet forsterker, en forbedret bassport-teknologi og et 12” element med enestående ytelse, så har den her basskassa en gjengivelse som passer like bra for musikk som til film. Forsterkeren gir fra seg 150 Watt kontinuerlig som gir en ekstremt god kontroll. Man har valg klasse A/B-teknologien siden den låter best i klassen. Med både lav- og høynivå-innganger kan bassen kobles med alle forsterkere - stereo som hjemmekino!


 • Aktiv subwoofer utstyrt med et 12” element med lang slaglengde og RPC-kon (Reinforced Paper Cone)
 • Kraftig klasse A/B-forsterker på 150 Watt RMS, 300 Watt peak
 • Variabel deling mellom 35 - 150 Hz
 • Bakoverrettet HC (Horn Curved) slot-port gir lavere distorsjon og bedre luftfløde
 • Auto on/off-funksjon
 • Har både lavnivå og høynivå-inngang
 • Spiller linjert ned til 30 Hz - regn med å få skikkelig mulder til filmeffektene
 • Eksemplarisk byggkvalitet med en vekt på hele 22.6 kg
 • Stoff front med innfesting i gummi og metall
 • Stabile gummiføtter
 • Designet og utviklet i Sverige!

Før du kjøper denne bassen bør du tenke på en ting
Det svenske fabrikatet System One har videreutviklet sin populære og storselgende subwoofer W-12, og det har tatt mange år å videreutvikle et produkt som allerede er ekstremt bra! Den nye modellen - som går under navnet W120 - spiller enda tightere og mer musikalsk. Dens kvikke spillestil smitter av seg til både musikk og film. Akkurat som forgjengeren så er bassen utstyrt med et tiltalende 12” element med pappkon og med et skummet gummioppheng som visse tidligere har kalt “Fatboy”. Opphenget er utviklet for å gi den “rette” styringen av konet, som gir en stor slaglengde med lavere distorsjon. Gjennom å ha en portet konstruksjon får man en høyere følsomhet, som gir mer kraft og dB til gjengivelsen. Bassporten er av slitz-type, som kan håndtere rikelige mengder luftf uten å skape irriterende blåselyd. Nesten et krav når gjengivelsen er lineær ned til 30 Hz med risiko for at lyden stiger.

Før du blir en lykkelig eier av denne basskassen så bør du tenke på en ting. Spill ikke for høyt. Dels for å bevare naboskapet, men også for at høyt volum kan skade hørselen.


Analog forsterker med gode tilkoblingsmuligheter
Etter flere tester og flittig hørende så har System One kommet fram til at forsterkeren skal være av klasse A/B-type. En analog forsterker høres i denne klassen bedre enn de fleste digitale. Den rikelige ut-effekten gir bra kontroll over elementet og kan presse ut hele 150 Watt kontinuerlig og det doble i raskere peaker når film-drønnet tar i og eksplosjonene tar over hele rommet. En ettertraktet detalj er den automatiske standby-modusen, der bassen hopper igang ved et innkommende signal og går tilbake til standby når ingen signal har blitt mottatt på ca 15-20 minutter. På baksiden sitter det både lavnivå (stereo RCA og LFE) samt høynivå inn (høyttalerkabel). Sistnevnte er få basskasser forunt og perfekt å ha når stereoforsterkere savner pre out. “Rec out” skal man ikke koble gjennom lavnivå fra en forsterker når “pre out” savnes, en sånn utgang er alltid konstant i nivå og mater alltid maks signal ut.


Passer alle størrelse av høyttalere
Avhengig av høyttalernes størrelse kan man variabelt stille en delingsfrekvens mellom 35 - 150 Hz. System One utnytter et påkostet og effektivt filter som ikke slipper gjennom noen mellomtoner i det hele tatt, et vanlig kompromiss hos konkurrentene på stormarkedet. Med større gulvhøyttalere får man en bedre overgang ved et lavere brytepunkt, mens mindre høyttalere krever et høyere brytepunkt for å ikke få et “hull” ved overlappingen. Nøyaktig hvor man skal dele kan være personlig preferanse, så hør deg frem. Det er også en fase bryter på 0 eller 180 grader. Bryteren påvirker hvordan elementet beveger seg, om slaget begynner ut → inn eller omvendt. Vanligvis skal fase bryteren stå på 0 grader, men plasseringen og rom akustikken kan påvirke på bassens gjengivelse og hvordan bølgelengdene oppfører seg. Først og fremst bassens plassering er uhyre viktig. En basskasse som står på feil sted kan savnes totalt i et rom, noe som man forsøker å kompensere for ved å øke volumet. Det stiller unødvendige krav til både forsterker og element. Rett plassering kan gi en forsterkelse på 6 dB, og det gjør at man minsker effektbehovet med 75%! Om du opplever et dårlig bass-register så kan det avhenge av bassen og høyttalernes bølgelengder sluker hverandre om de spiller ute av fase. Test da å vri over fase bryteren, så høyttalerne spiller sammen. Det kommer til å gjøre undere med bass omfanget!

Mye glede!

Les mer Skjul
 • (0) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
 • Spesifikasjoner
 • Produsenter: System One
  Størrelse: 12 tommer tommer
  Farge: Svart
 • Om merkevaren
 • System One
 • Du har nylig sett på
 • System One W120 Aktiv Subwoofer, svart 2-pakk

  Elleville dager

  50
  3490 kr 6996 kr
 • Lignende produkter
 • Produkter relatert til historien din
 • Prishistorie
 • Vår laveste pris 1-30 dager før prisavslag: 6298 kr
 • Manualer/Dokument
 • Anbefalt tilbehør
Logg inn