Supra Ply 3.4 hvit høyttalerkabel metervare | Supra Cables | Lyd til hjemmet | B

Lyd til hjemmet / Kabler / Høyttalerkabler

Supra Ply 3.4 hvit høyttalerkabel metervare

Supra ´ ' s Absolute bestselger Ply 3,4 er nå tilgjengelig i hvit versjon. Oppgitt pris er per Lösmeter!
Artikkelnr:
215PLY2X34W
Supra Cables
Supra Ply 3.4 hvit høyttalerkabel metervare i gruppen Lyd til hjemmet / Kabler / Høyttalerkabler hos BRL.se  (215PLY2X34W)
Supra Ply 3.4 hvit høyttalerkabel metervare
Supra Ply 3.4 hvit høyttalerkabel metervare
Kampanje
80 NOK
Tilgjengelighet
Tilgjengelighet
Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
  • 60 dagers åpent kjøpVi tilbyr lengre angrerett på hele 60 dager, så ta den tiden du trenger! Mangler det original emballasje eller har det blir skade på produkt generer dette til prisavdrag og vi kan i ekstreme tilfeller nekte din returnerte produkt. Det åpne kjøpet gjelder ikke spesialbestilte eller tilklipte produkter, som for eksempel kabler på løpemeter. Dette gjelder også produkter du har fått fraktet til deg på pall.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi selger og hjelper deg mer enn gjerne! Som kunde hos oss kan du alltid benytte deg av vår kostnadsfrie support via telefon eller mail. Kanskje har du spørsmål om installasjon eller kabeldraing, eller helt enkelt trenger hjelp med hvordan du skal utforme ditt lydsystem? Det er bare at du kontakter oss så finner vi ut av det sammen.Stäng
Butikslager

Beskrivelse

Ply 3.4 er svensk kabel eksperten Supra ' s absoluta storselgere disse konsept gir en høyttaler-kabel som leder signalet klanderfritt fra punkt A til B uten tap, og som har prisvärdhet ligger på absolutt topp. Her har Supra (endelig) lanserat kabelen i diskrete hvitt utførelse.

  • Krystallklart lyd
  • God dynamik
  • Detaljert og omfångs rik ljudbild
  • Produsert i Sverige

SUPRA PLY – av og til er det lurt å være litt firkantet med fysiken
Ply 's store fordel er dens dynamiske egenskaper. Disse åstadkoms med en kabel, der lederne består av flätor med tennpläterade syrefria kopparkardeler som manglas flat og deretter isoleras hver for seg. Supra tar disse ledere og legger dem med plate siden mot hverandre, samt legger en ytterisolering (mantel).
Rent elektrisk er utmaningen ved høyttaler kabler Hvordan få ned induktansen (magnet virkning) som er en elektrisk egenskap som kun virker på gir strøm, noe som musikk er. Den tillegg dens motpart kapacitans, utgjør sammenlagt den delen i en kabelsko gir strømledningene motstand som heter reaktans. Som så ofte endrer man ikke en storhet uten at det gjøres på bekostning av en annen. Men bilen høyttaler kabler er lav induktansen så viktig, ettersom signalet inneholder høy strøm og induktansen "motsätter seg" strøm forandringer i en krets, at vi Vær åpne for annerledes og innovative konstruktions løsninger. Så, på Supra Ply har vi medvetet økt den i högtalarkablage betydelig beskedligare kapacitansen ved plate ledere og noe som igjen gir lav induktans. En annen stor fordel med lavere induktans er at störfält minimeres, altså det skiftende magnetfelt som omger en kabel som leder et gir strøm og som kan forårsake forstyrrelser i temperatur signal kabler. Dette beskrives som at en kabelsko ledere befinner seg i eller i nærheten av "magnet nollan".

Det ljudliga resultatet blir …?
Musikk består av en rekke ulike frekvenser, som alle skal nå ditt öra så korrekt i tiden og på riktig nivå som avsågs ved opptaket. Kun da kan musikken återges riktig som avsetts i studion. Dette påvirker lyd scenen i tre dimensjoner (forutsatt at du stilt opp utstyret som vist i HiFi-praxis), hvor et klikk på en cymbal återges, anslag på en flygel, stemmer og en fiols övertoner, blant mye annet. Det lustiga er at noe vi mener tilhører base tonene er trampet på trummisens baskagge, men uten et raskt dynamisk transientsvar, mistes hele anslaget bort og takten lar trøtt og livlös. Du kommer uppleva at musikken får fart, mer stampa-takten-følelse og det blir mer snerter i instrumentens anslag og ganske enkelt oppleves mer musikalisk.

Mekaniske data

ledertverrsnitt: 3.4 mm2
Antall kardeler per ledere: 192
Badekar del diameter: 0.15
Badekar del materiale: tinnbelagt syrefri kobber
Isolasjon: varme-og aldringsbestandig PVC (polyvinylklorid)
utvendig mål: 7.2 x 7.2
Resistans: 5.1 Ohm/km
Induktans: 2 uH/m

Angitt pris, er per lösmeter!

Les mer

Populære pakker med dette produktet

Spesifikasjoner

Se flere produkter

Qed Airloc Banan 4mm 1Rød 1Svart
Maksimer kontakten overflaten og få lavere motstand med QED Airloc spor!
249 NOK
System One Banankontakter 4-pakning
Høy banen kontakter fra System One.
98 NOK

Butikslager

Om merket

Supra Cables

Du har nylig sett på

Supra Ply 3.4 hvit høyttalerkabel metervare
Supra ´ ' s Absolute bestselger Ply 3,4 er nå tilgjengelig i hvit versjon. Oppgitt pris er per Lös...
80 NOK

Qed Performance Silver Micro
QED Performance Silver Micro gir deg et utrolig lydbilde og håndterer alle de mest krevende posis...
83 NOK
Supra Classic 4.0 hvit
-31%
Svensk hÖgtalarkabel på Lösmeter, med 4 mm ² Tennpläterade kobber dirigent.
54 NOK
37 NOK

Produkter relatert til din historikk

System One Banankontakter 4-pakning
Høy banen kontakter fra System One.
98 NOK
Qed Airloc Banan 4mm 1Rød 1Svart
Maksimer kontakten overflaten og få lavere motstand med QED Airloc spor!
249 NOK