Silent Coat Vibrodemping 2mm (BULK) 4,0kvm | Silent Coat | Billyd | Brlelectroni

/

Silent Coat Vibrodemping 2mm (BULK) 4,0kvm

Silent coat Vibrodemping er det opplagte valget for de som ønsker å gi høyttalerne de beste forutsetninger for å leve opp til dine forventninger.
Artikkelnr:
825SCM2BULK
Silent Coat
Silent Coat Vibrodemping 2mm (BULK) 4,0kvm i gruppen  /  hos BRL.se  (825SCM2BULK)
Silent Coat Vibrodemping 2mm (BULK) 4,0kvm
Kampanje
1998 NOK / 498 NOK
Du sparar 1500 NOK
Tilgjengelighet
Tilgjengelighet
Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
  • 60 dagers åpent kjøpVi tilbyr lengre angrerett på hele 60 dager, så ta den tiden du trenger! Mangler det original emballasje eller har det blir skade på produkt generer dette til prisavdrag og vi kan i ekstreme tilfeller nekte din returnerte produkt. Det åpne kjøpet gjelder ikke spesialbestilte eller tilklipte produkter, som for eksempel kabler på løpemeter. Dette gjelder også produkter du har fått fraktet til deg på pall.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi selger og hjelper deg mer enn gjerne! Som kunde hos oss kan du alltid benytte deg av vår kostnadsfrie support via telefon eller mail. Kanskje har du spørsmål om installasjon eller kabeldraing, eller helt enkelt trenger hjelp med hvordan du skal utforme ditt lydsystem? Det er bare at du kontakter oss så finner vi ut av det sammen.Stäng
Butikslager

Beskrivelse

Silent Coat Vibrodamping
Silent Coat Vibrodamping er det naturlige valget for deg som ønsker å gi høyttalerne dine de beste forutsetningene til å leve opp til forventningene dine.
La deg og bilen din få det dere fortjener. Sammen med Silent Coat Vibrodamping får du mer musikk, mer bass og en mer behagelig kjøretur.

  • Selvklebende, og lett å legge
  • Gir stabilitet
  • Reduserer vibrasjoner
  • 2 mm tykk

Vibrodamping er et dempemateriale av høy kvalitet. Teknologien er basert på et laminert system som består av aluminiumsfolie og selvklebende polymer i et kompakt lag som arbeider for å redusere panelresonans og absorbere strukturelle vibrasjoner og konvertere dem til termisk energi.

Materialet brukes først og fremst for å dempe vibrasjoner i tak, gulv, dører og først og fremst bagasjerom ved at materialet absorberer lyd og vibrasjoner fra bilen. Materialet kan stort sett brukes hvor som helst.

Det fleksible og brukervennlige materialet gjør det enkelt å legge og itlpasse etter blant annet profilerte paneler.

 

For å få mest mulig ut av anlegget ditt ved å redusere trafikkstøy og fjerne støy fra ulike karosserideler som forvrenger lyden.


Kan med fordel brukes i kombinasjon med Silent Coat Sound Absorber og Silent Coat Noise Isolator for å oppnå best mulig resultat.


Et BIGPACK inneholder 40 stk. ark. Hver ark er 375 X 250mm.
20 ark rekker godt og vel til 2 dørsider.
Vekt: 14kg


Les mer

Populære pakker med dette produktet

Populære pakker med dette produktet

Silent Coat Vibrasjonsdemping 2mm (SPL-PAKK) 8kvm
-75%
Silent coat Vibrasjonsdemping er det opplagte valget for de som ønsker å gi hø...
3992 NOK
998 NOK

Spesifikasjoner

Butikslager

Om merket

Silent Coat er betyr dempemateriale av høy kvalitet og brukes hele tiden i både hobbyprosjekt og konkurransebiler. I det brede sortimentet finnes dempemateriale i forskjellige tykkelser, tatt frem for å stenge ute så mye veilyd og støy som mulig, men samtdig beholde all fantastisk lyd i bilens kupé.
Silent Coat

Du har nylig sett på

Silent Coat Vibrodemping 2mm (BULK) 4,0kvm
-75%
Silent coat Vibrodemping er det opplagte valget for de som ønsker å gi høyttal...
1998 NOK
498 NOK

Produkter relatert til din historikk