Silent Coat Vibrasjonsdemping 2mm (SPL-PAKK) 8kvm

Silent coat Vibrasjonsdemping er det opplagte valget for de som ønsker å gi høyttalerne de beste forutsetninger for til å leve opp til dine forventninger. La deg selv og bilen din får det dere fortjener.
Artikkelnr: SETSCM220PKT1
70
Silent Coat Vibrasjonsdemping 2mm (SPL-PAKK) 8kvm i gruppen Billyd / Tilbehør / Dempemateriale hos BRL.se (SETSCM220PKT1)
Silent Coat Vibrasjonsdemping 2mm (SPL-PAKK) 8kvm

Kampanje

Pakkepris

Ekskl. moms
3992 kr / 1190 kr
Du sparer  2802 kr (70%)
space
Antall:

Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

Silent Coat Vibrasjonsdemping er det naturlige valget for deg som vil gi dine høyttaler den beste forutsetningen for å leve opp til dine forventninger. 
La deg og bilen din få hva dere fortjener. Sammen med Silent Coat Vibrasjonsdemping får du mer musikk, mer bass og en mer behagelig kjøretur.

 • Selvklebende og lettpåført
 • Gir stabilitet
 • Reduserer vibrasjoner
 • 2 mm tykk

Vibrodamping er et dempemateriale av høy kvalitet. Teknologien er basert på et laminert system som består av aluminiumsfolie og selvklebende polymer i et kompakt lag som jobber for å redusere panelresonans, absorbere strukturelle vibrasjoner og konvertere dem til termisk energi.

Materialet brukes først og fremst for å dempe vibrasjoner i tak, gulv, dører og bagasjerom gjennom at materialet absorberer lyd og vibrasjoner fra bilen. Materialet kan påføres stort sett hvor som helst.

Den fleksible og letthåndterte materialet gjør det enkelt å påføre og tilpasse blant annet profilerte paneler.

Få ut mest mulige av din anlegg ved å redusere trafikk støy, og fjern skrammel fra forskjellige karosserideler som forvrenger lyden.

Kan med fordel brukes i kombinasjon med Silent Coat Sound Absorber og Silent Coat Noise Isolator for å få det beste resultatet.

Et SPL-pakke inneholder 80 stykk ark. Hvert ark er 375 X 250mm.
20 ark rekker godt og vel til 2 dørsider.
Vekt: 28kg

Les mer Skjul
 • () anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
Logg inn