re-STREAM C2A, trådløs Apple CarPlay-adapter

Gjør CarPlay trådløst med denne smarte og snertne adapteren!
Artikkelnr: 560RESTREAMC2A
11
re-STREAM C2A, trådløs Apple CarPlay-adapter i gruppen Billyd / Smartphone til bilen / Bluetooth i bilen hos BRL.se (560RESTREAMC2A)
re-STREAM C2A, trådløs Apple CarPlay-adapter

Kampanje

Ekskl. moms
1795 kr / 1590 kr
Du sparer  205 kr (11%)
Antall: 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

re-STREAM C2A er løsningen for deg som har Apple CarPlay i bilen i dag og vi ha det trådløst! Denne adapteren kobles inn med USB og kommuniserer trådløst over Bluetooth med telefon og stereo. Løsningen fungerer til en stor mengde ulike biler ute på markedet og også til ettermarkeds enheter fra Pioneer, Alpine og Kenwood. Fungerer til dags dato bare med iPhone.


 • Muliggjør trådløs Apple CarPlay
 • Ingen montering kreves
 • Kobler seg opp automatisk til din telefon
 • Fungerer til Volvo, VW, Kia, Porsche og mange fler
 • Går også å bruke til ettermarkeds enheter fra Pioneer, Kenwood og Alpine
 • USB-A og USB-C-kabel følger med

Trådløs Apple CarPlay
Om du kjøper en bil i dag, da er sannsynligheten stor for at du finner støtte for Apple CarPlay. Det er derimot ikke alltid trådløst, som innebærer at du hele tiden må ha telefonen tilkoblet til stereoen. Det er her re-STREAM kommer inn i bildet. Du kobler inn den snedige adapteren i stereoens USB-utgang og aktiverer Apple CarPlay i både bil og telefon - det er ikke mer en så. Nå har du Apple CarPlay trådløst. Ingen montering kreves, nå slipper du helt og holdet krangle med USB-kabler!


Snedig og enkelt
Når du starter bilen og Apple CarPlay i bilens stereo, da starter det trådløse Apple CarPlay-systemet automatisk. C2A husker innstillingene og du behøver altså ikke parkoble på nytt. Smart og enkelt! For deg som har en litt eldre Apple CarPlay-kompatibel ettermarkeds enhet fra Pioneer, Kenwood eller Alpine så fungerer C2A også her. Koble til og nyt trådløs Apple CarPlay! re-STREAM C2A kommer med ett års garanti.


God kompatibilitet
Etter re-STREAM selv, forventes C2A fungere i inntil 90% av bilene på markedet og er blant annet testet i biler fra Volvo, Volkswagen, Skoda, Renault, Ford, Hyundai og Audi.

Du kan se hele listen over hvilke bilmodeller som er kompatible med trådløs Apple CarPlay her!


Les mer Skjul
 • (0) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
Logg inn