Pioneer MVH-S320BT, bilstereo med Bluetooth, USB og AUX

Funksjonsrik 1-din stereo med kort chassis for enkel montering.
Artikkelnr: 135MVHS320BT
23
Pioneer MVH-S320BT, bilstereo med Bluetooth, USB og AUX i gruppen Billyd / Bilstereo / 1-din spiller hos BRL.se (135MVHS320BT)
Pioneer MVH-S320BT, bilstereo med Bluetooth, USB og AUX
Pioneer MVH-S320BT, bilstereo med Bluetooth, USB og AUX

Kampanje

Black Week!

Ekskl. moms
1190 kr / 921 kr
Du sparer  269 kr (23%)
Antall: 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

Pioneer MVH-S320BT er en funksjonsrik 1-din stereo tilpasset dagens bruk. Stereoen er utstyrt med selvklarheter som USB, AUX og Bluetooth. Med Pioneer Smart Sync App kan du enkelt styre stereoen direkte fra telefonen.

 • 1-din stereo med kort chassis
 • Bluetooth, USB og AUX
 • Appstyring, via Pioneer Smart Sync App
 • 2 par lavnivåutganger, 13 bånds grafisk EQ

Bygg ut, bygg videre!
Bygg ut ditt system via 2 par lavnivåutganger. Still deretter inn den optimale lyden med hjelp av en 13-bånds grafisk EQ. Dette gjør at du både kan optimere, men også finjustere lydbildet etter dine egne ønsker og preferanser.

Smartphone-vennlig
Stereoen er fullt kompatibel med Android-smartphones. Laster du ned Spotify-appen til din telefon, og kobler deg til denne stereoen får du tilgang til alle dine favoritt spillelister, album, låter og artister! Musikken kontrolleres deretter direkte på frontpanelet og du behøver ikke krangler med telefonen.

Hva vil du høre på?
Spill musikk via Bluetooth, AUX eller gjennom å ha telefon, eller annen mediaspiller, koblet via USB. Så simpelt det bare går. MVH-S320BT har støtte for både iPhone/iPod og Android fullt ut. Om du vil spille musikk i aller høyeste kvalitet, så finnes det også støtte for WAV- og FLAC-filer innebygd.

Pioneer Smart Sync App
En kjempe smart app som brukes for å synke din smartphone med din stereo, med lignende funksjoner som Apple CarPlay og Android Auto. Med denne appen kan du styre blant annet samtaler og meldinger, musikk, lydinnstillinger, og så klart radioen! Et selvsagt valg for å få en sikrere kjøring og enkel integrering av dine apper til din stereo!

Appen kan lastes ned gratis fra App Store og Google Play.

Les mer Skjul
 • (0) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Kampanje

Kampanje:
Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
Logg inn