Magnat Signature 507 gulvhøyttalere, svart par

Signature 500-seriens flaggskip!
Artikkelnr: 995S507B
Magnat Signature 507 gulvhøyttalere, svart par i gruppen Lyd til hjemmet / Høyttalere / Gulvhøyttaler hos BRL Electronics (995S507B)
Magnat Signature 507 gulvhøyttalere, svart par
Magnat Signature 507 gulvhøyttalere, svart par
Magnat Signature 507 gulvhøyttalere, svart par
Magnat Signature 507 gulvhøyttalere, svart par
Magnat Signature 507 gulvhøyttalere, svart par

Kampanje

Ekskl. moms
12490 kr

Tidligere laveste pris

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
(%)
 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

Magnat Signature 507 er seriens flaggskip og en diger gulvhøyttaler, som byr på en lyd som passer alle typer musikk og som like gjerne er en del av en hjemmekino-rigg. Dette er en 4-veis konstruksjon, med et dedikert mellomregister i toppen og doble 170 mm element som eksklusivt jobber i bassområdet. Det gir både høyere oppløsning og med pondus til lyden, sammenlignet med lillebror. Klippel-optimerte og teknisk avanserte element gir en stor lyd som puster i alle registre. Følsomheten ligger på 92 dB, hvilket gjør dem mindre vanskelige å drive for forsterkeren, men selvfølgelig krever de en kraftig og effekt-glad forsterker for i virkelig vise hva de kan!


 • Signature 500-seriens flaggskip
 • Klippel-optimerte 170 mm mellomregister/basselement
 • Hi-Res Audio-sertifisering med et omfang opp til 53 kHz
 • Bi-wire/bi-amp terminal

Signature 500-serien
Tyske Magnat ble grunnlagt i 1973 og inngår i dag i det amerikansk eide konsernet Audiovox. Fabrikatet finnes representert i over 50 land og har skapt seg et aktet navn for sine innovative og generøse konstruksjoner. Signature 500-serien legger seg - sammen med Signature 900 - under den omtalte og roste Signature 1100 som virkelig har gitt sine lyttere smak på hvordan fantastisk High End kan lyde. Serien er den naturlige erstatteren til Shadow-serien, med en del teknologi hentet fra sine større brødre har Magnat videreutviklet teknologien, og Signature 500 vender seg mot audiofilen som i like stor grad setter pris på å nyte musikk eller film i sweet-spoten, men som har et litt strammere budsjett. En inngangsbillett til den audiofile-verden kan man kalle det.
Martin Gross - ledende utviklingsingeniør - har sammen med sitt team skapt en serie høyttalere med en attraktiv prislapp, hvor teknologi og lydegenskaper hevder seg ekstremt bra mot konkurrentene på markedet. Faktum er at man ved en lytting - uten å vite høyttalerens pris - hadde gjettet at det man lytter til tilhører en dyrere prisklasse!

Doble diskanter, dobbelt så bra?
I Signature 500 finner vi en diskantplate der doble diskantmembraner holder til. Denne teknologien kjenner vi igjen fra den mer eksotiske Signature 1100-serien. Her spinner Magnats ingeniører videre på konseptet med doble fmax Signature-domer. Nederst finner vi en 30 m dome som med sitt brede oppheng får en større slaglengde sammenlignet med en konvensjonell diskant. Dette bidrar til at diskanten får et bredere omfang nedover i frekvens, som igjen gir en raskere og spenstig gjengivelse. Brytningen mellom mellomregisteret og diskanten ligger på 2.8 kHz.
Betydelig høyere oppover i frekvensområdet - ved 17.5 kHz - tar en 20 mm dome over, dette gir en mer perfekt omnidireksjonell lydfordeling som strekker seg opp til hele 53 kHz. Så høyt opp hører ikke det menneskelige øret, men faktum er at dette påvirker positivt på det vi hører, da det finnes overtoner i musikken.
Reale neodym-magneter gir lav distorsjon og realt med dynamikk til lyden.

Et bra pappkon kan lyde magisk bra
I mellomregister og bassområdet fortror man seg på behandlede pappkon, som samspiller overbevisende fint sammen med diskantene. Med ventilerte talespoler får man en effektiv kjøling og dermed økt livslengde når volumet klatrer oppover. Klippel-optimerte element løsninger har tatt ytelsen til et nytt nivå i prisklassen. Skrogene er laget i metall for å minimere fargingen på gjengivelsen.

Øvrige detaljer
På baksiden finnes dere Airflex-port med rundede munninger, som håndterer større luftfløde uten å skape blåselyd. Delefilteret er amplitude og fase optimert (kalt APOC) med en bratthet på 24 dB/oktav og oppbygde med - for prisklassen - førsteklasses komponenter.
Samtlige modeller, unntatt senterhøyttaleren (og subwooferen så klart) har bi-wire/bi-amp terminaler med reale skrukoblinger, som håndterer både grøvre, naken høyttalerkabel eller banan/spade plugger.

Tidløs design
Kabinettet er bygget med E1-MDF paneler og lages i svart ask eller mocca finish på sidene, der man direkte legger øynene på det lekkert pianolakkerte frontpanelet på den svarte modellen, alternativt den grå sateng-lakkerte fronten på mocca-varianten. Magnats ingeniører har virkelig forstått at en høyttaler skal ikke bare lyde tiltalende - den skal også smelte inn i et moderne hjem med en elegant og tidløs design.

Les mer Skjul
 • (0) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
 • Spesifikasjoner
  • Produsenter: Magnat
   Bass: Dobble 170 mm
   Diskant: 20 mm, 30 mm
   Mellomtone: 170 mm
   Følsomhet: 92 dB
   Effekt (RMS): 200 Watt
   Makseffekt: 350 Watt
   Frekvensomfang: -6 dB: 23 - 53.000 Hz
   Impedans: 43929 Ohm
   Farge: Svart
   Vekt: 18.8 Kg
   Dimensjoner(BxHxD): 286 x 1070 x 332 mm
   Enhet: Par
  • Om merkevaren
  • Magnat
  • Du har nylig sett på
  • Lignende produkter
  • Produkter relatert til historien din
  • Manualer/Dokument
  • Anbefalt tilbehør
  Logg inn