Klipsch R-115SW Subwoofer

Klipsch R-115SW subwoofer som leverer bass under 20 Hz!
Artikkelnr: 288R115SW
Klipsch R-115SW Subwoofer i gruppen Lyd til hjemmet / Høyttalere / Subwoofer hos BRL Electronics (288R115SW)
Klipsch R-115SW Subwoofer
Klipsch R-115SW Subwoofer
Klipsch R-115SW Subwoofer
Klipsch R-115SW Subwoofer
Klipsch R-115SW Subwoofer
Klipsch R-115SW Subwoofer

Kampanje

Proson Arctic subwooferkabel, 2 meter
Proson Arctic subwooferkabel, 2 meter
299 kr
Kjøp!
Info
Ekskl. moms
9990 kr

Tidligere laveste pris

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
(%)
 
Legg i handlevognen
Lagerstatus

Beskrivelse

Klipsch R-115SW Subwoofer som leverer bass under 20 HzEnten det er den enorme basslyden fra en eksplosjon i en film eller musikk fra et orgel, så vil du føle de ekstremt lave frekvensene. Forsterkereffekt på 400 W RMS og 800 W Peak med høy virkningsgrad legger til rette for en kraftig opplevelse som ikke kan sammenlignes. 

 • 400W RMS, 800W Peak
 • Frekvensområde 18Hz-125Hz
 • 0,5 – watt standby mode

15
element og slot-port forsterker ikke bare den ekstremt høye effekten, men hjelper også til mot minimal resonansDet betyr at Klipsch SW-115 subwoofer kan bygges inn i en vegg, skap eller henge i et hjørne og likevel levere maksimal effekt og minimal "boominess".

What 's shakin'?
Klipsch er virkelig mesterne på å utvikle høyeffektive basselement. Et krav når sparringspartneren er en hornladed diskant. En typisk Klipsch-høyttaler har en virkningsgrad nærmere 100 dB. Konkurrentene kan glemme at deres basskasser henger med i svingene når et par Klipsch begynner å synge. Klipsch sine egne basskasser synger gjerne med, og sammen danner de en duo som kan flytte brutale mengder luft med minimal forvrengning. Du vil nok se favorittfilmen en gang til.

Kostnadseffektiv
Ser du kun på papiret så finnes det mer imponerende subwoofere. Watt er ofte en term mange missförstår. Jo mer effekt, desto bedre right? Med høy virkningsgrad i elementene er det omvendt. Du kan spille høyere med mindre sjenerøs effekt, og som følge av det så blir også distorsionen lavere og dynamikomfanget bedre. Men 1600 Watt høres vel heftig ut? Som foreksempel skifter ut elementet, med 1600 Watt i ryggen , til ett med 6 dB høyere virkningsgrad, vil du kunne spille like høyt med kun 400 Watt. Den store fordelen for først og fremst deg, men også for Klipsch naturligvis, man slipper å legge store penger på et kostbart forsterkeri med brutal ut-effekt.
Les mer Skjul
 • (0) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
 • Spesifikasjoner
  • Produsenter: Klipsch
   Størrelse: 15 tommer tommer
   Forsterkereffekt: 400W RMS, 800W Peak
   Frekvensomfang: 18Hz-125Hz
   Farge: Svart
   Vekt: 34.2 Kg
   Dimensjoner(BxHxD): 495 x 546 x 566 mm
  • Om merkevaren
  • Klipsch

   Klipsch ble grunnlagt av en gal ingeniør i den amerikanske byen Hope, Arkansas. Paul Wilbur Klipsch hadde 1946 fått nok av de lavkvalitative lydsystemene som fantes og besteme seg for med hjelp av vitenskapelige prinsipper utvikle og konstruere tekniker som idag fortsatt brukes i Klipsch sine vel kjente høyttalere og system. I sortimentet finnes tradionelle høyttalere, innebygde høyttalere, aktive WiFi-høyttalere og veldig mye mer! 

  • Du har nylig sett på
  • Lignende produkter
  • Produkter relatert til historien din
  • Manualer/Dokument
  • Anbefalt tilbehør
  Logg inn