Kenwood DMX125DAB, bilstereo med DAB+ og Bluetooth

2-Din stereo med en 6.8” berøringsskjerm, Bluetooth, DAB+ digital radio og støtte for ryggekamera.
Artikkelnr: 121DMX125DAB
19
Kenwood DMX125DAB, bilstereo med DAB+ og Bluetooth i gruppen Billyd / Bilstereo / 2-din spiller hos BRL.se (121DMX125DAB)
Kenwood DMX125DAB, bilstereo med DAB+ og Bluetooth
Kenwood DMX125DAB, bilstereo med DAB+ og Bluetooth

Kampanje

Ekskl. moms
3190 kr / 2573 kr
Du sparer  617 kr (19%)
Antall: 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid Midlertidig tomt

Beskrivelse

Kenwood DMX125DAB er en 2-din stereo med alle viktige funksjoner for en morsommere biltur! Stream musikk trådløst gjennom Bluetooth, ta i mot samtaler og snakk i handsfree med den inkluderte mikrofonen, eller speil skjermen fra din Android-enhet og bruk bilstereoens skjerm for å se og styre dine apper.

 • Bluetooth musikk streaming og handsfree samtaler
 • Støtte for ryggekamera
 • Kort chassis for enklere installasjon
 • USB-inngang for avspilling av musikk
 • DAB+ digitalradio

Utvid lydsystemet
Kenwood DMX125DAB er en utrolig bra base å utvide lydsystemet fra. Enheten gir deg muligheten til å spille av din musikk på ulike måter, og også muligheten for i fremtiden å oppgradere lyden med eksterne forsterkere for enda høyere lydkvalitet. Enheten har nemlig 3 par lavnivåutganger (front, bak, subwoofer).

Dette er en såkalt mediareceiver, hvilket innebærer at den ikke har CD-spiller - i stedet får du muligheten til å spille av musikk trådløst eller gjennom USB.

Ryggekamera
Iblant kan det være vanskelig å se bakover når man rygger, men ikke med denne maskinen! Koble til et ryggekamera og få full kontroll over omgivelsene når du rygger og parkerer.

Underholdning selv i baksetet
Kenwood DMX125DAB har en videoutgang som innebærer at man kan koble til en ekstern skjerm for videoavspilling. Det er en perfekt måte for å la barna eller passasjerer se på film eller video.

Les mer Skjul
 • () anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
Logg inn