GAS PST14 PRO SPL diskant - 4 Ohm

SPL-diskanter med 1" talespole i lettdreven konstruksjon!
Artikkelnr: 900PST14
GAS PST14 PRO SPL diskant - 4 Ohm i gruppen Billyd / Bilhøyttalere / Diskanter hos BRL.se (900PST14)
GAS PST14 PRO SPL diskant - 4 Ohm
GAS PST14 PRO SPL diskant - 4 Ohm
GAS PST14 PRO SPL diskant - 4 Ohm
GAS PST14 PRO SPL diskant - 4 Ohm
GAS PST14 PRO SPL diskant - 4 Ohm

Kampanje

Ekskl. moms
348 kr
(%)
Antall: 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

GAS PST14 PRO SPL er et par stilige 1'' horndiskanter som leverer bra lyd til en veldig bra pris. Takket være en stor 1'' talespole, en 5,4 oz magnet og en lettdreven konstruksjon håndterer dette produktet hele 40W RMS. 
Diskanthornet sprer lyden og bidrar til et bra lydbilde. Disse diskanter kan kompletteres med karaktærmatchende midbasser PSM6, PSM64, PSM68, PSM84 och PSM88 (tilvalg). Disse er også et bra valg om du vil ha bra kvalitet uten å tømme lommeboka. 

 • Effekthåndtering: 40W RMS / 150W maks
 • Impedans: 4 ohm
 • Frekvensomfang: 2000 - 20 000 Hz
 • Følsomhet: 93 dB

GAS Car Audio leverer enda en prisverdig og velspillende diskant. Med mange års erfaring i ryggen har GAS klart utvikle diskant som tross den lave prisen, fortsatt spiller veldig bra. Aliminiumskrog, aliminiumkon og en 1'' talespole er bare noen av de komponenter og materialer som gir dette tøffe produktet forutsettingene for å kunne spille høy og bra lyd. 

BRL annbefaler
For å få disse høyttalerne til å prestere optimalt annbefaler vi å bruke et toveis delingsfilter. Høypassfilter med en delingsfrekvens på ca 3000-4000Hz funker bra til disse SPL diskantene. Det kan også være et aktivt delingsfilter i en bilstereo eller deling via forsterkeren. Dette for å forhindre at diskanten spiller lavere frekvenser enn hva som er meningen. Det følger med en kondensator som kobles in mellom pluss-høyttalerkabelen og diskatenes plusspole (se produktbilde). 

OBS! Selges parvis! 

Parametrer 

Yttermål 97 mm
Magnetdiamenter 70 mm 

I pakken medfølger en kondensator på 3,3uF, dette fungerer som ett delefilter på 7000Hz och 6dB/okt.
Les mer Skjul
 • () anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Kampanje

Kampanje:

Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
 • Spesifikasjoner
  • Produsenter: GAS
   Modell: PRO SPL
   Høyttalertype: Diskant
   Størrelse: 1 tommer
   Frekvensomfang: 2000 - 20 000 Hz
   Følsomhet: 93dB
   Effekt (RMS): 40W
   Makseffekt: 80W
   Impedans: 4 Ohm
   Monteringsdybde: 28 mm
   Monteringshull: 71 mm
   Enhet: Par
  • Om merkevaren
  • GAS

   GAS är ett namn som ständigt ligger längst ut på tungspetsen när det kommer till billjud. Det är ett varumärke som erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av ljudkomponenter till bil och som ständigt förnyar och förbättrar sina produkter. Produkterna förändras, men konceptet förblir detsamma. Att erbjuda högkvalitativa ljudprodukter, till ett pris som ytterst få konkurrenter har möjlighet att matcha - utan att någonsin tumma på kvaliteten!

   GAS er et navn som hele tiden ligger lengst ut på tunga når det kommer til billyd. Det er et varemerke som tilbyr et av markedets bredeste sortiment av lydkomponenter til bil og som hele tiden fornyer og forbedrer sine produkter. Produktene forandres, men konseptet blir alltid det samme. Å tilby høykvalitative lydprodukter, til en pris som veldig få konkurrenter har mulighet til å matche - uten å noensinne gi etter på kvaliteten! 

  • Du har nylig sett på
  • Lignende produkter
  • Produkter relatert til historien din
  • Anbefalt tilbehør
  Logg inn