GAS COMPETITION 12000.1D, monoblokk

Ta ditt ekstreme bassbygg til nivåer du tidligere bare har drømt om. Competition 12000.1D er forsterkeren du vil ha og trenger!

Artikkelnr: 900COMP120001D
GAS COMPETITION 12000.1D, monoblokk i gruppen Billyd / Forsterker / Monoblokk hos BRL Electronics (900COMP120001D)
GAS COMPETITION 12000.1D, monoblokk
GAS COMPETITION 12000.1D, monoblokk
GAS COMPETITION 12000.1D, monoblokk

Kampanje

GAS CC1FD Kondensator 1.0F Standard
GAS CC1FD Kondensator 1.0F Standard
998 kr
Kjøp!
Info
Ekskl. moms
29998 kr

Tidligere laveste pris

MERK. Prisen er den laveste prisen som er brukt for produktet 1-30 dager før gjeldende prisavslag ble utført. Unntaket er dersom det er foretatt gradvise reduksjoner, så vis laveste pris 1-30 dager før første prisreduksjon.
(%)
 
Legg i handlevognen
Lagerstatus

Beskrivelse

GAS Competition 12000.1D er en utrolig effektfull monoblokk i Competition-serien som virkelig gir en stor K i Kraftig og en enda større E i Effekt. Den utrolige forsterkeren er spesialutviklet for ekstreme basskonstruksjoner som krever enorme mengder effekt og et like høyt nivå av kontroll. Med en effekt på svimlende 12500 W RMS ved 1 ohm finnes det ikke lenger noen unnskyldning for å utsette drømmekonstruksjonen og sette frykt i alt og alle som er så uheldige å krysse din vei!

  • Håndbygd
  • Nøye utvalgte komponenter
  • Inngang for 3 x 90 mm ² kabel
  • 12500 W RMS ved 1 ohm
  • Kraftig strømforsyning

Det sies at Gud på den åttende dagen skapte Competition 12000.1D.
Det kan selvfølgelig ikke bekreftes, men det som derimot kan bekreftes, er at den supersterke monoforsterkeren med lette hender er håndbygd i Korea, og at man ved produksjonen kun har benyttet seg av de aller fineste komponentene og deler.

Akkurat som lillebroren i serien, Competition 7000.1D, er forsterkeren digital. Det er en optimal forutsetning i ekstreme basskonstruksjoner der man etterstreber så mye effekt som mulig, og de beste forutsetningene for å kunne levere maksimalt med fylde. For å komme hele veien til basshimmelen stilles det naturligvis ekstreme krav til resten av konstruksjonen, og for å få hele ligningen til å gå opp er monoblokken utstyrt med tre terminaler for 90 mm2 strøm og jordkabel. Med for svake strømkabler får ikke Competition 12000.1D de rette forutsetningene for å levere den glovarme effektkapasiteten den besitter, og hvis bilens strømresurser er for liten, er det heller ikke nok effekt til å drive forsterkeren til sitt ytterste.

En forsterker kan være så kraftfull og bra den bare vil, men uten riktig innstilling får man aldri et godt resultat. Subsonic- og lavpassfilter gjør det mulig å optimalisere lydinnstillingene, og med den medfølgende bass-fjernkontrollen har du enkel kontroll på bassnivået fra førersetet i bilen.

Det finnes mange spørsmål når det kommer til å stille inn forsterkeren riktig, og vi har derfor satt sammen en tydelig instruksjon for å gjøre det enklere. Klikk her for å lese mer!

Effekthåndtering:
1x3150 W RMS ved 4 ohm
1x6200 W RMS ved 2 ohm
1x12500 W RMS ved 1 ohm

Det er et must at du har en kraftig strømbank og at du bruker tilstrekkelig grove kabler ved installasjon av Competition 12000.1D. Klikk nedenfor for våre anbefalinger!

XS Power 110Ah
GAS strømkabel 95mm²
Les mer Skjul
  • (0) anmeldelser
  • Vurderinger
    Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
    Navnet ditt vil vises som avsender.

    This product doesn't have any reviews.

Kampanje

Kampanje:
Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
  • Spesifikasjoner
    • Produsenter: GAS
      Modell: Competition
      Type: Monoblokk
      Effekt (RMS): 12000W
      Frekvensomfang: 30-250Hz
      Innebygde delingsfilter: Lavpass 30-250Hz, Subsonic 10-70Hz
      Bass boost: 0-12dB
      Lavnivåutgang: Ja
      Dimensjoner(BxHxD): 290x76 mm, 5x950 mm
      Enhet: Stykk
    • Om merkevaren
    • GAS Audio Power

      GAS er et navn som hele tiden ligger lengst ut på tunga når det kommer til billyd. Det er et varemerke som tilbyr et av markedets bredeste sortiment av lydkomponenter til bil og som hele tiden fornyer og forbedrer sine produkter. Produktene forandres, men konseptet blir alltid det samme. Å tilby høykvalitative lydprodukter, til en pris som veldig få konkurrenter har mulighet til å matche - uten å noensinne gi etter på kvaliteten! 

    • Du har nylig sett på
    • Lignende produkter
    • Produkter relatert til historien din
    • Manualer/Dokument
    • Anbefalt tilbehør
    Logg inn