GAS BEAT XF693 6x9 tommer kaoksialhøyttalere

GAS BEAT-seriens 6x9" koaksialhøyttalere - Skikkelig bra lyd for pengene!
Artikkelnr: 900BXF693
40
GAS BEAT XF693 6x9 tommer kaoksialhøyttalere i gruppen Billyd / Bilhøyttalere / Koaksialhøyttalere hos BRL.se (900BXF693)
GAS BEAT XF693 6x9 tommer kaoksialhøyttalere

Kampanje

Sommerdeals

Ekskl. moms
498 kr / 298 kr
Du sparer  200 kr (40%)
Antall: 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

GAS BEAT XF693 er midlertidig slutt och erstattes midlertidig av Bass Habit P690!


GAS BEAT XF693 er et par 6x9" koaksialhøyttalere fra GAS sin prisverdige BEAT-serie. Denne gangen økes nivået enda mer, da BEAT-serien nå leverer bedre kvalitet og ytelse enn tidligere. Det perfekte valget for deg som vil få skikkelig bra billyd for en bra penge! BEAT XF693 tilbyr forholdsvis høy motstand og spiller skikkelig bra. Dette er også en produkt som er lettdreven med en effektmotstand på 90W RMS og en frekvensomfang på 65-20 000 Hz. Det brede omfanget gjør at høyttaleren kan gjengi en stor del av det totale lydbilde bedre enn mange andre, mindre høyttalere. En 6x9'' høyttaler gir litt ekstra trykk i mellomregisteret og de doble diskantene bidrar til et tydelig og klar lyd i det høyere registeret. 

 • Effektmotstand 90W RMS / 180W MAKS
 • 4 ohm impedans
 • 89 dB følsomhet

GAS BEAT-serien tilbyr høyttalere som presser dens prisklasse til nye høyder i kvalitet og prestanda. Diskantens kone er laget av mylar, et materiale som har høy dragstyrke og tåler høye temperaturer. Mellomregisterets kon er laget av polypropylen, som har en veldig høy utmattelsestyrke og bruker mye i biler p.g.a sin utrolige holdbarhet. Dette gir høyttalerne rette forutsetninger for å prestere bra og holde lenge. Utover dette er høyttalerne laget med en stålkurv og en opphengning av gummi. Den oransje fargen på høyttaleren er skapet med electro-plating, en metode som genererer fin, jevn samt en robust farge. 

Konstruksjonen er 3-veis og høyttalerne selges parvis, komplett med gitter og monteringstilbehør. 

Les mer Skjul
 • () anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Kampanje

Kampanje:
Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
Logg inn