Audio Pro A26 stativhøyttalere med Wifi & BT, hvit par

En videreutvikling av storselgeren Addon T14, nå med bl.a. nyhetene Wifi og HDMI ARC.
Artikkelnr: 287A26W
20
Audio Pro A26 stativhøyttalere med Wifi & BT, hvit par i gruppen Lyd til hjemmet / Høyttalere / WiFi-høyttaler hos BRL.se (287A26W)
Audio Pro A26 stativhøyttalere med Wifi & BT, hvit par
Audio Pro A26 stativhøyttalere med Wifi & BT, hvit par
Audio Pro A26 stativhøyttalere med Wifi & BT, hvit par
Audio Pro A26 stativhøyttalere med Wifi & BT, hvit par
Audio Pro A26 stativhøyttalere med Wifi & BT, hvit par
Audio Pro A26 stativhøyttalere med Wifi & BT, hvit par
Audio Pro A26 stativhøyttalere med Wifi & BT, hvit par
Audio Pro A26 stativhøyttalere med Wifi & BT, hvit par
Audio Pro A26 stativhøyttalere med Wifi & BT, hvit par

Kampanje

Black Week!

Ekskl. moms
4990 kr / 3990 kr
Du sparer  1000 kr (20%)
Antall: 
Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

Audio Pro A26  er en videreutvikling av storselgeren Addon T14, som lydmessig har helt gjennomarbeidede elementer og et mer velspillende klasse D-forsterker system. Man får nå også muligheten til å streame musikken via nettverket og bygge ut til multiroom. Har man ikke tilgang til et nettverk kan man spille via nyeste Bluetooth 5.0, og med HDMI ARC er de som skapt til å stå ved siden av TVen. Vil man utvide med skikkelig dyp bass, så er det utgang til det. En smart funksjon er valget å sette A26 i satellitt-modus, der den deler ved 75 Hz.

 • Aktiv høyttaler med forbedret klasse D-forsterker på 2x75 Watt
 • Innebygd Wifi med flere funksjoner samt mulighet for multiroom-utbygging
 • Bluetooth 5.0 med aptx
 • HDMI ARC gjør at du kan styre volumet med TV-fjernkontrollen
 • Luxuriøs fjernkontroll i frest aluminum
 • Tonekontroll gjennom appen
 • Fem hurtigvalg for direkte tilgang til favoritt spillelister, radiokanaler etc.
 • Kan veggmonteres med M6-gjenger (veggfeste må kjøpes separat)
 • Subwoofer-utgang

Svenske Audio Pro har tatt neste steg
Når høyttaler ekspertene Audio Pro - med hovedsete i Helsingborg - i 2008 utviklet sine første løsninger for trådløs lyd var målet å slippe kablene, men å beholde HiFi lyden. De lyktes veldig bra med sin Living-serie, men det var først 5 år senere når Bluetooth-serien Addon lanserte som salget virkelig satte fart. Audio Pro og den daværende eieren/grunnlegger Stefan Pantzar - som var med  når bedriften ble stiftet i 1978 - innså tidlig at det var trådløs lyd som var fremtiden. De siste årene har utviklingen for Audio Pro vært fantastisk, med en omsetning som har tidoblet seg! I 2018 - passende til 40 års jubileet - så lanserte de flere Wifi styrte høyttalere med multiroom-funksjon, bl.a. den bastante og kjøleskaps lignende Drumfire, som de selv markedsfører som markedets kraftigste multiroom høyttaler.

De fortsetter nå i disse baner gjennom å ta bort de godt likte modellene Addon T14 og Addon T20, og erstatte disse med A26 og A36. En detalj som de virkelig har klart å etablere er at en høyttaler også er et møbel som skal passe inn med innredningen. Veien til å få en stor og levende lyd ut av et fysiskt mindre kabinett er vanskelig. Audio Pro har et verdensomspennende rykte mange år tilbake med sin AceBass-teknologi, som er et sterkt bevis på deres genuine kunnskap. Eksempelvis skrev magasinet Ljud&Bild i sin test av forgjengeren Addon T14 at “Audio Pro måste använt svart magi för att få sådant bastryck från så små högtalare”.

Videreutviklet teknologi som høres
Stativ modellen A26 og gulvhøyttaleren A36 knekker sine forgjengere ganske så realt. De har utrustet modellene med forbedrede elementer, der bl.a basselementet har et nytt oppheng for økt slaglengde. De bruker fortsatt et klasse D-forsterker system for minimal varmeutvikling, men det er drøyt 50% sterkere enn forgjengerne. Kabinettets dimensjoner er litt større for økt kassevolum, og designmessig har de fått en nydelig stoff grill med Audio Pro’s logo på. Både A26 og A36 er ekte stereo høytalere, altså man har to fysiske kabinett. Fordelen med dette - sammenlignet med single-stereohøyttalere - er at lydbildet blir bredere og dermed åpner seg siden mer lyd flyter ut i hele rommet. Den innebygde forsterkeren sitter i den venstre høyttaleren, som deretter er koblet sammen med den høyre i en redelig høyttalerkabel. så tenk at den aktive siden skal på venstre side av TVen.

Innebygd Wifi
Den store nyheten med modellene er at Audio Pro kjører på med aktive Wifi-høyttalere, og utøker derfor sin høyttalerserie. Med mobilen i hånd kan du styre de fleste av høyttalernes funksjoner, men har du ikke tilgang til et nettverk - eksempelvis på hytta - så er det Bluetooth 5.0, og da kan man styre høyttalerne med den medfølgende fjernkontrollen som er i et stykke lekkert frest aluminium. Det er spesielt gjennom Wifi du får ut de fleste funksjonene og muligheter for streaming. Her har vi bl.a. Spotify Connect, AirPlay, Tune-In, Tidal og Deezer. Dessuten er alle Audio Pros’s Wifi-høyttalere kompatible med hverandre, så her ligger det en gylden mulighet til å bygge ut med lyd i hele hjemmet. Alt styres gjennom deres app som er gratis for både iOS og Android.

HDMI ARC
Forgjengerne hadde doble optiske innganger. På nye A26 og A36 er den ene optiske inngangen borte og blitt erstattet med HDMI med ARC. En HDMI-kabel blir derfor den perfekte bryggen mellom TVen og høyttalerne. Har man apper på en smart-TV, som Netflix, YouTube, NRK m.m., så blir lyden sendt fra TVen og ut til høyttalerne. En funksjon som kommer bra med er via HDMI ARC kan høyttalernes volum styres via TV-fjernkontrollen. Utover dette finnes det en Virtual Surround-funksjon som er eksklusiv for HDMI ARC. Denne justeres vi appen og gir en økt virtuell surround opplevelse når man ser på film. Det er også en redelig analog kabel inngang for 3.5 mm, om man skulle ønske å spille fra en MP3-spiller eller slikt.

Mere bass?
Både A26 og A36 har en dedikert subwoofer-utgang, noe som gi muligheter for å utvide anlegget til et fullblods 2.1 system. Audio Pro har egne bassere som kan styres gjennom Wifi, men vil man selv velge hvilken bass som skal kobles til så er det ypperlig å ha egen kabelutgang for dette.

Fullrange eller Satellite
Dette er en eksklusiv funksjon for A26, som Audio Pro har hentet fra den eldre Living LV2. Gjennom en bryter på baksiden kan du velge mellom å la A26 fungere som en fullregister-høyttaler der den spiller så lavt i bassregisteret som den kan - alternativt så kan man veksle over til Satellitt-modus. Dette innebærer at man setter et brytepunkt på 75 Hz med 24 dB bratthet pr. oktav. Dette betyr at man kutter vekk det tyngste bassområdet i A26 og dermed avlaster 4.5” elementet en hel del. Tanken er at under 75 Hz spiller en aktiv subwoofer. Dette gjør så A26 spiller renere men også høyere om man ønsker det.

Les mer Skjul
 • (0) anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Kampanje

Kampanje:
Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
Logg inn