Om BRL 

Hos BRL handler alt om lyd og bilde til hjemmet og bilen. Hos oss får du alltid en stor lydopplevelse fra hver krone du bruker!


BRL åpnet sin første butikk 1992 i Örebro noe som bidro til direkt succé. Den første postordrekatalogen ble sendt ut 1993 og kunder over hele landet fikk da mulighet til å ta den av våre helt unike priser og tilbud. 1996 åpnet butikken i Karlstad der man raskt vant värmlänningarnas hjerte og 1997 var det åpnet butikk i Borlänge til stor glede. Basser og forstereke fra GAS ble introdusert 1997 og salget tok fart. 1998 ble BRL europamestere i dB(lydtrykk) med GAS-produkter. 

Den populære nettbutikken åpnet 1998 under navnet www.bilradiolagret.com. Etter noen intensive år ble navnet endret til www.brl.se som den heter til dagens dato. 

BRL i Trollhättan åpnet 2002, samme år som BRL feira 18 års jubileum og under 2003 får BRl Amerikanske Rockford Fosgate agenturet og ble også Europamestere i bilmultimedia. Under de neste årene utviklet butikkene og netthandelen seg samtidig som sortimentet ble utøket med hjemmekino merket System One som har blitt en stor succé.

Butikken i Jönköping åpnet i 2011. Netthandelen og butikksalget rundt om i landet har siden da utviklet seg og antall monteringer og installasjoner har økt hele tiden. Alle butikker jobber eller enner mindre hver dag med diverse monteringer, store som små. 

Våren 2015 åpnet den sjette fysiske butikken på Mölndalsvägen 19 i Göteborg. Samme høst ble den nye hjemmesiden lansert, tilpasset og forbedret for fremtiden. BRL ser nettverking som en stor kanal for å møte nye og regelmessige kunder. 
 


Siden Mars 2016 har vi høyeste kredittverdighet fra Bisnode kredit. Dette gir deg som kunde og leverandør trygghet i at vår bedrift frisk og vedvarende. Soliditet.se skriver følgende om AAA-sertifiseringen:

“Det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få är AAA. Bland annat krävs att företaget omsätter mer än 2 miljoner kronor, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt högre än branschens genomsnitt.”Hvordan har vi oppnådd dette?
BRL har siden starten 1992 hatt et stort fokus på at du som kunde skal få så mye lyd som mulig for pengene, med en skreddersydd opplevelse og hjelp. 

Med stor kunnskap og høyt fokus på akkurat bra lyd har vi siden 1997 utviklet egne varemerker som GAS på lyd til bilen og System One for lyd til hjemmet. Dette har gitt som en unik mulighet til å få frem produkter som er av høyeste klasse men samtidig kunne holde prisene nede så bra vi kunne. 

Gjennom å kutte ut mange mellomforhandlrere og gå direkte på fabrikkene, blir produktene billigere og kundene får da lavere pris. Dette har bidratt til så vi kan holde den høye standarden og klassen på produkteene vi bare kunne oppnådd med mye dyrere produkter. 

Dette er en av mange grunner til hvorfor du skal velge BRL.Logg inn