Black Friday - Hjem


Ikke gå glipp av våre Black Friday-tilbud! Opptil 63 % rabatt på hundrevis av produkter og pakker til hjemmet. Nå starter vi årets hotteste shoppingfest! Våre Black Friday-tilbud er her med opptil 60 % rabatt på hundrevis av høyttalere, hjemmekino, forsterkere og hjemmelydpakker.
Filtrering Dölj filter
Filter
Kategori
Pris
Merker
    Arcsound Audio Pro Audio Technica Custom Design Dayton Audio DIESEL DLS Dynavoice Elipson iEast Klipsch Magnat Marantz Master & Dynamic Music Hall NEDIS Norstone Onkyo Pioneer Pro-Ject Proson Sony System One Tangent TEAC Tivoli Audio Volumio WiiM Yamaha
Dynavoice Magic MW10 subwoofer, svart

Black Friday-deals

50
1490 kr 2990 kr
Proson Arctic subwooferkabel, 2 meter

Black Friday-deals

10
269 kr 299 kr
Dynavoice Challenger CSB-V15 aktiv subwoofer, svart

Black Friday-deals

40
5990 kr 9990 kr
(4)
Dynavoice Classic CL-14A, Bluetooth høyttaler

Black Friday-deals

47
790 kr 1490 kr
Dayton Audio DSP-LF, bass-EQ

Black Friday-deals

20
798 kr 998 kr
Dynavoice Definition DM-6 stativhøyttaler, hvitt par

Black Friday-deals

45
2490 kr 4490 kr
Pioneer PD-30AE CD-spelare, svart

Black Friday-deals

4990 kr
(5)
Dynavoice Magic MW10 subwoofer, Svart 2-pack

Black Friday-deals

50
2980 kr 5980 kr
(5)
Dynavoice Definition DM-6 Stativhøyttaler, svart par

Black Friday-deals

33
2990 kr 4490 kr
Dynavoice Definition DC-5 senterhøyttaler, Svart

Black Friday-deals

40
1490 kr 2490 kr
Dynavoice Bassport Damper, 90 mm

Black Friday-deals

44
55 kr 98 kr
System One IC620, par

Black Friday-deals

50
498 kr 998 kr
Vis mer...
1  2  3  4  ..25  Neste »

Black Friday - Hjem

Black Week og Black Friday-tilbud for Hjemmelyd

Velkommen til det ultimate stedet for Black Friday-tilbud innen hjemmeunderholdning! Enten du er en musikkentusiast, en filmelsker, eller bare ønsker å oppgradere ditt hjemmeunderholdningssystem, er Black Friday og Black Week den perfekte tiden for å forvandle hjemmet ditt til et lydparadis. Utforsk våre eksklusive tilbud på høyttalere, forsterkere og tilbehør for å ta din lydopplevelse til neste nivå. Vi tilbyr kvalitetsprodukter fra merker som Magnat, Dynavoice, DLS,  Yamaha, Klipsch, Marantz, og mange flere.

Black Friday Hjemmekino

Hev filmkveldene dine med våre Black Friday-tilbud på hjemmekino. Fordyp deg i kinolyd med et hjemmekinoanlegg med høykvalitets surroundlydoppsett, inkludert høyttalere, en hjemmekinoforsterker og en subwoofer. Opplev hver detalj i favorittfilmene dine som aldri før, samtidig som du nyter utrolige besparelser.

Black Friday Trådløse Høyttalere

Opplev bekvemmeligheten med trådløse høyttalere. Enten du leter etter en bærbar Bluetooth-høyttaler for musikk på farten eller et flerroms Wi-Fi-høyttalersystem for hjemmet, har vi de perfekte alternativene for å imøtekomme dine behov. Nyt strømming av favorittlåtene dine med imponerende lydkvalitet.

Black Friday Soundbar

Oppgrader lyden på din flate TV med våre Black Friday-tilbud på soundbars. Si farvel til tynn og dempet TV-lyd, og si hei til fyldig og engasjerende lyd. Vårt utvalg inkluderer soundbars fra toppmerker som er designet for å komplementere hjemmekinoopplevelsen din samtidig som de gir deg besparelser.

Black Friday Hi-Fi

For lydentusiaster som søker den reneste lydkvaliteten, er våre Black Friday-tilbud på Hi-Fi-lydsystemer et must. Opplev high-fidelity-lydsystemer, platespillere og høyttalere som leverer enestående klarhet og detaljer i hver tone. Fordyp deg i din favorittmusikk som aldri før med disse spesielle tilbudene.

Tilbehør for Hjemmeunderholdning

Fullfør hjemmeunderholdningssystemet med vårt utvalg av tilbehør. Finn Black Friday-tilbud på høyttalerstativer, lydkabler, hi-fi-møbler og mer for å sikre at høyttalersystemet ditt fungerer optimalt. Disse tilbehørene er designet for å forbedre den generelle opplevelsen og holde lydinstallasjonen din ryddig og organisert.

Black Friday Platespillere

For de som elsker den analoge lyden, har vi også Black Friday-tilbud på platespillere. Gjenoppdag gleden ved vinylplater og begynn å lytte til favorittplatene dine med utvalgte platespillere til sterkt reduserte priser. En platespiller er også den perfekte julegaven!

Ikke gå glipp av disse eksklusive Black Friday-tilbudene for hjemmeunderholdning. Uansett om du bygger et hjemmekinoanlegg, oppgraderer lydsystemet ditt eller forbedrer den daglige musikkopplevelsen, har vi de riktige tilbudene som passer dine behov og budsjett. Gjør deg klar for en enestående lydkvalitet til uslåelige priser på årets Black Friday! Og nøl ikke med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Logg inn