Vil du bli sponset?

Vi vil sponse. Vil du bli sponset?

Vi har lyst å bygge Norges tøffeste bil når det kommer til lyd, derfor leter vi nå etter Norges kuleste lydbyggere! Kanskje er det akkurat deg, din søster, bikkja eller kompisen din vi søker?

Vi på BRL leter alltid etter nye, spennende utfordringer og prosjekter der vi sammen kan skape en helt uforglemmelig lydopplevelse. Vi har mange års erfarenhet av sponsorsamarbeid og jobber alltid med stort fokus på å ha et godt samarbeid. For til slutt er det ditt lydbygge og det er alltid viktig for oss å la deg som lydbygger fult få lov til å teste ut dine gale idéer!

Sammen med BRL får du alltid støtte til det du trenger hjelp med. Om du nå er startfasen av ditt lydbygge, eller begynner nærme seg slutten, så er vi gjerne delaktige og interesserte for å få akkurat ditt prosjekt til å bli noe helt unikt. 

Send en detaljert presentasjon av ditt prosjekt sammen med bilder til charlotte.bovin@brl.se . Søknadsfristen er 15/3-19 så ikke vent med å send in søknaden. Utvalget kan skje fortløpende! Tar du utfordringen?