Tips & Trix

Blogg
Black Week er her!

Black Week er her!

Årets største prisfeat er endelig her, med opptil 75% rabatt! 

Vi forlenger kampanjeperioden for å fordele ut trafikken til alle landets postombud i vårt lange land. For din trygghet kan du selvfølgelig alltid velge hjemmeleveranse om du vil ha pakken direke hjem. Leveransen kan du også gjøre uten signatur.

Vi finnes her for deg på brlelectronics.no 

Vi utøker våre åpningstider på kundeservice sånn at våre dyktige medarbeidere på netthandelen finnes mere her for deg enn tidligere. Du kan når somh helst bruke formulæret her eller send oss en mail på support@brl.se eller skriv en melding til oss på Facebook. Under de kommende dagene kommer kundesenteret hos oss også finnes tilgjengelig via chat og kommer ha kveld- og helgåpent mellom onsdag den 25 november til søndag 29 november - direkte her på BRLELECTONICS.no! 

Hva er Black Friday? 

Det er en amerikansk tradisjon fra begynnelsen. Black Friday feires alltid i slutten av november, og alltid dagen eter høytiden Thanksgiving. hvorfor det kalles black Friday er fortsatt uklart, det finnes fortsatt mange delte meninger om dette. Det vi derimot vet er at det over årene har blitt en av verdens største shoppingdager og kom til Sverige på mitten av 2010-tallet. Vi på BRL hadde vårt første salg 2014, og de sistene årene har det vokst mer for år til år. Årets salg er vår største noengang, og med mer røde prislapper enn noen gang tidligere. Vi har fylt på lageret og forberedt oss på å gi dere som kunde de beste tilbudene. Vi er klare - er du? 

Vil du følge din Black week-ordre? 

Last ned PostNord appen1 Du finner den på App Store eller Google Play store. Når du har lastet ned appen har du muligheten til å koble den til ditt mobilnummer. Gjør dette, så kommer pakken din automatisk kunne spores i appen - uansett om det sendes til nærmeste postkontor eller leveres hjem til deg på døra. 


Kommentarer

No comments
Bli den første til å kommentere:
Navn:
E-postadresse (publiseres ikke):
Oppgi kode: zdAA68 (anti-spam)
 Bloggmeny
Kategorier

Nyeste

Siste innlegg
Logg inn