Pioneer MVH-280FD & GAS Alpha-høyttaler | Pioneer | Billyd | Brl.se

Billyd / Pakkeløsninger / Bilstereopakker

Pioneer MVH-280FD & GAS Alpha-høyttaler

Fet bilstereopakke med mediareceiveren Pioneer MVH-280FD og to høyttalerpar fra GAS sin populære Alpha-høyttalere.
Artikkelnr:
SETMVH280FDALPHA
Pioneer
Pioneer MVH-280FD & GAS Alpha-høyttaler i gruppen Billyd / Pakkeløsninger / Bilstereopakker hos BRL.se  (SETMVH280FDALPHA)
Pioneer MVH-280FD & GAS Alpha-høyttaler
Kampanje
2886 NOK / 1820 NOK
Du sparar 1066 NOK
space
:

space
:

space
Antall:

Tilgjengelighet
Tilgjengelighet
  • 60 dagers åpent kjøpVi tilbyr lengre angrerett på hele 60 dager, så ta den tiden du trenger! Mangler det original emballasje eller har det blir skade på produkt generer dette til prisavdrag og vi kan i ekstreme tilfeller nekte din returnerte produkt. Det åpne kjøpet gjelder ikke spesialbestilte eller tilklipte produkter, som for eksempel kabler på løpemeter. Dette gjelder også produkter du har fått fraktet til deg på pall.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi selger og hjelper deg mer enn gjerne! Som kunde hos oss kan du alltid benytte deg av vår kostnadsfrie support via telefon eller mail. Kanskje har du spørsmål om installasjon eller kabeldraing, eller helt enkelt trenger hjelp med hvordan du skal utforme ditt lydsystem? Det er bare at du kontakter oss så finner vi ut av det sammen.Stäng
Butikslager

Beskrivelse

Er du en av dem som liker å spille høy musikk i bilen? Denne pakken er da den perfekte løsningen for deg. Med pioners Media receiver oppriktig-280FD sammen gassen alfa høyttalerne vil reprodusere en ren og klar lyd selv når du skru ut volumet. Likeledes, hvis du vil legge til en groovy base, er det 2 parene av utganger som gjør det mulig.  

Pioneer oppriktig-280FD
er en helt ny mediespiller fra Pioneer med den fulle 4x100W innebygde effekten takket være effektiv, fullt innebygd klasse FD-kretser. Dette gjør det like enkelt å installere som en bilstereo.

Klar og den peneste i byen
den reviderte skjermen har en høyere kontrast og større visningsvinkel enn før. Det gir en bredere utsikt og gir en bedre oversikt. Med sikkerhet sprut i tankene, er det en funksjon som bidrar til en fokusert kjøring uten distraksjon. Fronten er også helt avtagbart.

Koble til utstyret
koble smarttelefonen via den opplyste USB-porten på forsiden eller koble til AUX-kabelen og spill av favorittmusikken. Du kanne adgang alle din sang igjennom Media adgang for Android eller direkte administrere av din iPod eller iPhone. Via USB spiller du av MP3-, WMA-, WAV-og AAC-filer og andre musikkenheter via aux. det er 2par lav nivå utganger for tilkobling av eksterne forsterkere eller aktivt kabinett.

GAS Alpha koaksiale
GAS Alpha koaksiale har aldri vært bedre. Flere oppgraderinger har blitt gjort til allerede snakket-om serien. For eksempel har membranen blitt ytterligere justert til enda jevnere og balansert reprodusere musikken som den var ment da den ble spilt inn. Velg størrelsen på Koaxialhögtalaren du vil bruke.


Les mer

Populære pakker med dette produktet

Butikslager

Om merket

Pioneer

Du har nylig sett på

Pioneer MVH-280FD & GAS Alpha-høyttaler
-37%
Fet bilstereopakke med mediareceiveren Pioneer MVH-280FD og to høyttalerpar fra GAS si...
2886 NOK
1820 NOK

Pioneer DEH-80PRS & GAS Alpha-høyttaler
-31%
Pioneer DEH 80PRS og gass Alpha-serien høyttalere er det perfekte valget for lyd elskere so...
5086 NOK
3490 NOK

Produkter relatert til din historikk

Silent Coat Startkit
En startpakke fra Silent coat for lydisolasjon i bilen.
199 NOK
Valueline 3,5-3,5 Kabel 1,0M
3,5 mm kabel for tilkobling av MP3-spillere eller smartphones direkte inn i stereo, forsterker, h&...
99 NOK
QED Profile J2J 3,5mm 1m
QED profil J2J er enda en av QEDs prisbelønte kabler som garantert vil gi god lydkvalitet kombine...
195 NOK