JVC KW-R520 & GAS Silver-høyttaler | JVC | Billyd | Brl.se

Billyd / Pakkeløsninger / Bilstereopakker

JVC KW-R520 & GAS Silver-høyttaler

Funksjonell og godt sounding bilstereo pakke for de som trenger å gi deg et løft!
Artikkelnr:
SETKWR520SILVER
JVC
JVC KW-R520 & GAS Silver-høyttaler i gruppen Billyd / Pakkeløsninger / Bilstereopakker hos BRL.se  (SETKWR520SILVER)
JVC KW-R520 & GAS Silver-høyttaler
Kampanje
3595 NOK / 2190 NOK
Du sparar 1405 NOK
space
:

space
:

space
Antall:

Tilgjengelighet
Tilgjengelighet
  • 60 dagers åpent kjøpVi tilbyr lengre angrerett på hele 60 dager, så ta den tiden du trenger! Mangler det original emballasje eller har det blir skade på produkt generer dette til prisavdrag og vi kan i ekstreme tilfeller nekte din returnerte produkt. Det åpne kjøpet gjelder ikke spesialbestilte eller tilklipte produkter, som for eksempel kabler på løpemeter. Dette gjelder også produkter du har fått fraktet til deg på pall.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi selger og hjelper deg mer enn gjerne! Som kunde hos oss kan du alltid benytte deg av vår kostnadsfrie support via telefon eller mail. Kanskje har du spørsmål om installasjon eller kabeldraing, eller helt enkelt trenger hjelp med hvordan du skal utforme ditt lydsystem? Det er bare at du kontakter oss så finner vi ut av det sammen.Stäng
Butikslager

Beskrivelse

I denne bilstereopakken har vi kombinert den multifunksjonelle dual-DIN mottakeren JVC kW-R520 og 2 par høyttalere fra GAS Silver-serien!

JVC kW-R520
er en dobbel-DIN bilstereo med både AUX-inngang og USB-port, perfekt når du ønsker å unngå å ta med alle CDene og i stedet enkelt koble til en USB-pinne med favorittsamlingen din på. Mottakeren støtter alle lydfiler i CD, WAV, FLAC, Mp3 og WMA-format.

Den har en stilig design med sort bunn, hvit LCD-skjerm og varierende knappbelysning. For å gi deg best mulig lyd, er den også utstyrt med en kraftig 4x50W MOSFET-forsterker.

For at du skal kunne tilpasse lyden akkurat slik du vil ha den, er det innebygd 3-bånds parametrisk EQ med 12 lydnivå, 11 av dem er forhåndsinnstilt for at du enkelt skal finne noe for deg. Hvis du ønsker å tilpasse lyden helt, er den siste lyd-modusen valgbar så bare la fantasien løpe løpsk.

Med JVC Smart Music Control-appen forvandles din Android smarttelefon til en fjernkontroll og lar deg kontrollere bilradioen. Bruk telefonens hurtigkommandoer som for eksempel lydkontroll, musikksøk og tilbake/hopp over.

Den kommer også med en RDS Digital Processing tuner med høy sensitivitet samt minne for 24 stasjoner. 18xFM og 6xAM. Hvis du vil plugge inn en subwoofer, går det utmerket via 2,5V lavnivå-utgang, og med Digital Track Expander arbeider kW-R520 opp tapte data i tilfelle dårlig signal fra alle lydkilder.


GAS Silver fronthøyttaler
GASs etterlengtede Silver-serie tilbyr en fyldig og detaljert lyd som få i prisklassen kommer i nærheten av. Et design med nøye utvalgte og velprøvde materialer gir en balansert og behagelig lydgjengivelse. Høyttalerne leveres med høyttalergitter, kabler og skruer. Velg størrelsen på koaksialhøyttaleren du vil bruke.

GAS Silver bakhøyttaler
Den 3-veis 6x9" høyttaleren i GASs nye Silver-serie, er takket være høy følsomhet veldig lettdrevet. Mellomtone og diskant i silke gjør lydbildet mykt og behagelig. Elegant og diskret design med heldekkende gitter gjør at de passer inn i enhver installasjon. Høyttalerne leveres med høyttaler griller, kabler og skruer.

For de som ikke har plass til 6x9-tommere er det selvfølgelig mulig å velge 4-tommere, 5,25-tommere eller 6,5-tommere som bakhøyttalere.

Les mer

Populære pakker med dette produktet

Butikslager

Om merket

JVC

Du har nylig sett på

JVC KW-R520 & GAS Silver-høyttaler
-39%
Funksjonell og godt sounding bilstereo pakke for de som trenger å gi deg et løft!
3595 NOK
2190 NOK

Produkter relatert til din historikk

Silent Coat Startkit
En startpakke fra Silent coat for lydisolasjon i bilen.
199 NOK
Valueline 3,5-3,5 Kabel 1,0M
3,5 mm kabel for tilkobling av MP3-spillere eller smartphones direkte inn i stereo, forsterker, h&...
99 NOK
QED Profile J2J 3,5mm 1m
-10%
QED profil J2J er enda en av QEDs prisbelønte kabler som garantert vil gi god lydkvalitet kombine...
195 NOK
176 NOK