| JVC | Billyd | Brl.se

Billyd / Pakkeløsninger / Bilstereopakker

JVC KW-M741BT & GAS ALPHA-høyttalere

Bilstereopakke med en JVC-stereo og 2 valgfrie høyttalerpar fra GAS ALPHA som gir et skikkelig lydløft i bilen din!
Artikkelnr:
SETKWM741ALPHA
JVC
JVC KW-M741BT & GAS ALPHA-høyttalere i gruppen Billyd / Pakkeløsninger / Bilstereopakker hos BRL.se  (SETKWM741ALPHA)
JVC KW-M741BT & GAS ALPHA-høyttalere
Kampanje
7486 NOK / 5698 NOK
Du sparar 1788 NOK
space
Høyttalerpar 1:

space
Høyttalerpar 2:

space
Antall:

Tilgjengelighet
Tilgjengelighet
Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
  • 60 dagers åpent kjøpVi tilbyr lengre angrerett på hele 60 dager, så ta den tiden du trenger! Mangler det original emballasje eller har det blir skade på produkt generer dette til prisavdrag og vi kan i ekstreme tilfeller nekte din returnerte produkt. Det åpne kjøpet gjelder ikke spesialbestilte eller tilklipte produkter, som for eksempel kabler på løpemeter. Dette gjelder også produkter du har fått fraktet til deg på pall.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi selger og hjelper deg mer enn gjerne! Som kunde hos oss kan du alltid benytte deg av vår kostnadsfrie support via telefon eller mail. Kanskje har du spørsmål om installasjon eller kabeldraing, eller helt enkelt trenger hjelp med hvordan du skal utforme ditt lydsystem? Det er bare at du kontakter oss så finner vi ut av det sammen.Stäng
Butikslager

Beskrivelse

Med denne pakken får du en ekte lydoppgradering i bilen din! Du kan velge 2 valgfrie par fra GAS ALPHA-serien for dette skal passe bilen din, samt at du får en fullstappet mediaspiller fra JVC med bl.a Apple CarPlay og Android Auto, 3 par lavnivå & tidskompensering. Med en elegant design og en skjerm på 6.8 ", vil denne stereo smelte inn fint i ditt interiør! 

JVC KW-M741BT er en mediespiller som er full av smarte funksjoner! Blant annet har denne maskinen Apple CarPlay og Android Auto, som brukes til å speile telefonen din og utvalgte apper på den!
Den er også utstyrt med en 6,8-tommers berøringsskjerm som gjør den svært lettmanøvrert.

  • Apple CarPlay & Android Auto
  • Bluetooth & USB. Mulighet for 2 telefoner tilkoblet samtidig via Bluetooth
  • Kort chassis på 75 mm
  • 3 par lavnivå med 4V
  • Tidskompensering

Med den smale konstruksjonen på 75 mm blir det svært enkelt å få plass også i bilmodellene med minst plass til et nytt stereoanlegg. En elegant og stilren berøringsskjerm på 6,8 tommer som er enkel å bruke og smelter godt inn i interiøret ditt. 

Spilleren er utstyrt med tre par lavnivå med 4 V, noe som gjør det enkelt å bygge ut lydanlegget ditt. To par for front- og baksystem samt ett par for subwoofer. Koble enkelt inn en subwoofer med audioforsterker på dette, og hvorfor ikke et nytt frontsystem for å få veldig god lyd i bilen din. Med den innebygde 13 bands EQ med 3-veis filter kan du gjøre flere lydjusteringer for å få lyden som du vil.


GAS ALPHA Koaksialer har aldri vært bedre. Flere oppgraderinger har blitt gjort i den allerede omtalte serien. For eksempel er membranen justert ytterligere for å kunne gjengi musikken enda smidigere og balansert, slik det var tenkt da den ble spilt inn. Velg selv hvilken størrelse du vil ha på koaksialene dine.

GAS ALPHA 6x9-tommers koaksial er en kraftig plugg blant hattehyllealternativene. Den nøkterne sorte fargen med oransje detaljer gjør høyttaleren ekstremt stilig. Men det viktigste og mest omtalte er lyden. Treveis høyttaler med diskant og spredelinse for å skape en mer detaljert gjengivelse i de øvre frekvensregistrene. Sammen med en sterk magnet som gir bra trykk ved høy belastning uten mislyd er og forblir GAS ALPHA 6946 en av markedets mest prisgunstige alternativer.

Les mer

Populære pakker med dette produktet

Butikslager

Om merket

JVC är en av bilstereomarknadens absoluta giganter när det kommer till huvudenheter och tillhörande utrustning. Det enorma sortimentet med allt från mediaspelare i enkeldin-format till dubbeldin-enheter med Apple CarPlay och Android Auto hyser garanterat någonting för alla smaker!
JVC

Du har nylig sett på

JVC KW-M741BT & GAS ALPHA-høyttalere
-24%
Bilstereopakke med en JVC-stereo og 2 valgfrie høyttalerpar fra GAS ALPHA som gir et skikke...
7486 NOK
5698 NOK

JVC KW-X830BT & GAS Alpha-høyttaler
-31%
Kombinere en multimedia maskin får JVC som er bla FLAC kompatibel med disse awesome hø...
3486 NOK
2398 NOK

Produkter relatert til din historikk

Silent Coat Startkit
En startpakke fra Silent coat for lydisolasjon i bilen.
199 NOK
GAS PRO 80.4
GAS PRO 80.4 er et firekanalstrinn som gir 4x80W RMS i 4 ohm.
1998 NOK
GAS høyttalerkabel 2x2.5mm2 10m Rull Svart
Gass SC2x2510MM10M er en høyttalerkabel på 2x 2,5 mm2 og 10 meter lang. 100% kobberkabel som er id...
248 NOK