JVC KD-R794BT & GAS SILVER-høyttaler | JVC | Billyd | Brl.se

Billyd / Pakkeløsninger / Bilstereopakker

JVC KD-R794BT & GAS SILVER-høyttaler

Gass sølv-høyttalere i alle størrelser sammen med Enkeldin-stereo fra JVC!
Artikkelnr:
SETKDR794SILVER
JVC
JVC KD-R794BT & GAS SILVER-høyttaler i gruppen Billyd / Pakkeløsninger / Bilstereopakker hos BRL.se  (SETKDR794SILVER)
JVC KD-R794BT & GAS SILVER-høyttaler
Kampanje
3691 NOK / 2398 NOK
Du sparar 1293 NOK
space
Høyttalerpar 1:

space
Høyttalerpar 2:

space
Antall:

Tilgjengelighet
Tilgjengelighet
Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
  • 60 dagers åpent kjøpVi tilbyr lengre angrerett på hele 60 dager, så ta den tiden du trenger! Mangler det original emballasje eller har det blir skade på produkt generer dette til prisavdrag og vi kan i ekstreme tilfeller nekte din returnerte produkt. Det åpne kjøpet gjelder ikke spesialbestilte eller tilklipte produkter, som for eksempel kabler på løpemeter. Dette gjelder også produkter du har fått fraktet til deg på pall.Stäng
  • Fri supportVi kan det vi selger og hjelper deg mer enn gjerne! Som kunde hos oss kan du alltid benytte deg av vår kostnadsfrie support via telefon eller mail. Kanskje har du spørsmål om installasjon eller kabeldraing, eller helt enkelt trenger hjelp med hvordan du skal utforme ditt lydsystem? Det er bare at du kontakter oss så finner vi ut av det sammen.Stäng
Butikslager

Beskrivelse

GAS Silver 6x9tum är tillfälligt slut och ersätts med Rockford Punch 6x9tum!


To par GAS Sølv-høyttaler inngår i dette pakke, og du velger selv hvilke størrelser du må ha. Kompletteres av den klockrena bluetooth-utstyrt enkel din stereoanlegg KD-R794BT fra JVC! 

JVC KD-R794BT er en god rik enkel enheten som leverer tilkoblinger som passer alle. Fronplacerade AUX og USB-innganger kompletteres av Bluetooth for handsfree og musikstreaming. Kontroller det lyd mässiga sluttresultatet via 13-bands grafisk EQ for å oppnå din personlige og skreddersydde lyd preferens!  

  • AUX/USB
  • Bluetooth for to telefoner samtidig
  • 13-bånd grafisk EQ
  • 1par lågnivå utganger
  • 4x50W MOSFET-forsterkere


Koble og del
En moderne bilstereo skal ikke bare återge en god lyd, men den bør også åpne dører for den moderne livsstilen. KD-R794 gjør dette ved å la deg koble til smartenheten som behagar, tråd bundet via AUX/USB, eller trådløst via Bluetooth. 

GASS Sølv framhögtalare
GASS etterlengtede Sølv-serie byr på en fyldig og detaljrikt lyd som få i pris klassen kommer i nærheten av. En konstruksjon med utvalgte og utprøvde materiale gir en bal anse rekke og koselig lydgjengivelse. Høyttalerne leveres med høyttaler griller, kabler og skruer. Velg selv hvilken størrelse på koaxialhögtalaren du ønsker.

GASS Sølv bakhögtalare
3-veis 6x9 "høy tall ren i GASS nye sølv-serie er takket være den høye følsomheten svært lett trykkluftdrevet. Mellomtone og diskant i Silke gjør lyden bildet myk og komfortabel. Elegant og diskret design med en solid Grill gjør dem passe inn i enhver installasjon. Høyttalerne leveres med høyttalergitter ikke, kabler og skruer.

For deg som ikke har plass til 6x9 ", kan det naturligvis lurt å velge 4", "eller" 5.25 6.5 som bakhögtalare! 


Les mer

Populære pakker med dette produktet

Butikslager

Om merket

JVC är en av bilstereomarknadens absoluta giganter när det kommer till huvudenheter och tillhörande utrustning. Det enorma sortimentet med allt från mediaspelare i enkeldin-format till dubbeldin-enheter med Apple CarPlay och Android Auto hyser garanterat någonting för alla smaker!
JVC

Du har nylig sett på

JVC KD-R794BT & GAS SILVER-høyttaler
-35%
Gass sølv-høyttalere i alle størrelser sammen med Enkeldin-stereo fra JVC!
3691 NOK
2398 NOK

Produkter relatert til din historikk

Silent Coat Startkit
En startpakke fra Silent coat for lydisolasjon i bilen.
199 NOK