GAS GMA151BT & GAS BEAT-høyttalere

En utmerket inngangspakke for deg som vil ha noe prisgunstig, men ikke vil kompensere på ytelse og funksjonalitet! 

 
Artikkelnr: SETGMA151BEAT
21
GAS GMA151BT & GAS BEAT-høyttalere i gruppen Pakkeløsninger / Pakker for bilen / Bilstereopakker hos BRL.se (SETGMA151BEAT)
GAS GMA151BT & GAS BEAT-høyttalere

Kampanje

Pakkepris

Ekskl. moms
1644 kr / 1298 kr
Du sparer  346 kr (21%)
space
Høyttalerpar 1 :

space
Høyttalerpar 2:

space
Antall:

Legg i handlevognen
Legg i handlevognen
Lagerstatus
Leveringstid 1-4 arbeidsdager

Beskrivelse

En utmerket inngangspakke for deg som vil ha noe prisgunstig, men ikke vil kompensere på ytelse og funksjonalitet! 

GAS GMA151BT er en veldig prisverdig 1-DIN stereo fra GAS! Den tilbyr musikkstreaming via Bluetooth, AUX, USB og Appstyring via Android og iOS. Du kan også bygge ut ditt lydsystem med hjelp av 2 par lavnivåutganger, for inkobling av forsterker til for eksempel basskasse. En medfølgende mikrofon muliggjør handsfreesamtaler og om du vil styre stereon "old School" følger det også med en fjernkontroll som du kan styre stereon med. 

 • 2 par lavnivåutganger, 2V
 • USB, AUX & Bluetooth
 • Ekstern mikrofon inngår
 • 2x50W maks
 • Fjernkontroll

Styr Stereoen fra baksete! 
GMA151BT kan sytres med den medfølgende fjernkontrollen eller via Android og iOS app noe som gjør at denne stereoen veldig lett å bruke uansett om den f.ex. sitter i en campingvogn der man innimellom har litt lenger til stereoen. 

Utbyggingsmulighetene er store! 
Vil du bygge ut ditt lydsystem er det ikke noe problem! GMA151BT har 2 par lavnivåutganger som kan brukes til å koble in en ekstern basskasse, eller hvorfor ikke en forsterker til høyttalerne for å få bedre trykk i dørene! 

Appen heter GAS RC og finnes for tilfelle bare på Google Play Store. Appen forventes å bli lansert på AppStore i höst. 
Stereon är INTE kompatibel med rattstyrning!GAS BEAT XF er koaksialhøyttalere fra GAS sin prisverdige BEAT-serie. Denne gangen høyer GAS nivåen yttligere, da BEAT-serien nå leverer bedre kvalitet og prestanda enn tidligere. Det perfekte valget for deg som vil få orden på billyden til en bra pris! BEAT-serien tilbyr foholdsvis høy motstand og spiller skikkelig bra. Dette er en serie høyttalere som er lettdrevne, med en effektmotstand på 50W, respektive 60W og90W RMS og et forholdsvis bredt frekvensomfang. Et bredt omfang gjør at høyttaleren kan gjenngi en stor del av det totale lydbilde bedre enn mange andre, mindre høyttalere. 

 • GAS BEAT XF693 - 90W RMS / 180W MAKS, 4 ohm, 89dB følsomhet
 • GAS BEAT XF62 - 60W RMS / 120W MAKS, 4 ohm, 89dB følsomhet
 • GAS BEAT XF52 - 50W RMS / 100W MAKS, 4 ohm, 88dB følsomhet
GAS BEAT-serien tilbyr høyttalere som presser denne prisklassen til nye høyder i kvalitet og prestanda. Diskantens kone er laget av mylar, et materiale som har høy dragstyrkeog tåler høye frekvenser. mellomregisterets kone er laget av polypropylen, som har en veldig høy utmattelsestyrke og brukes mye i biler p.g.a produktets holdbarhet. denne gir høyttaleren rett forutsettinger for å prestere bra og holde lenge. utover dette er høyttaleren laget med en stålkurv og en opphenging i gummi. Den orange fargen på høyttalerne er skapt med elektro-plating, en metode som generer en veldig fin, jevn og robust fargeyte. 

Høyttalerne selges parvis, komplett med gitter og monteringtilbehør. 


Les mer Skjul
 • () anmeldelser
 • Vurderinger
  Under kan du sette en vurdering på en skala fra 0-5. Hvis du vil kan du også skrive en kommentar til vurderingen du har valgt å gi artikkelen.
  Navnet ditt vil vises som avsender.

  This product doesn't have any reviews.

Kampanje

Kampanje:

Rask leveranse 60 dagers åpent kjøp Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
Logg inn