GAS ALPHA 12D2 2x12 basskasse med logo | GAS | Billyd | Brlelectronics.no

Billyd / Bass / Basskasser

"GAS ALPHA 12D2 2x12"" basskasse med logo"

"2x12 ""kabinett med frekk og godt å spille Alpha 12D2!"
Artikkelnr:
SETALPH12D2PKT1
GAS
Kampanje
3494 NOK / 2998 NOK
Du sparar 496 NOK
Tilgjengelighet
Tilgjengelighet
Priser er inklusive fortolling og Norsk moms
 • 60 dagers åpent kjøpVi tilbyr lengre angrerett på hele 60 dager, så ta den tiden du trenger! Mangler det original emballasje eller har det blir skade på produkt generer dette til prisavdrag og vi kan i ekstreme tilfeller nekte din returnerte produkt. Det åpne kjøpet gjelder ikke spesialbestilte eller tilklipte produkter, som for eksempel kabler på løpemeter. Dette gjelder også produkter du har fått fraktet til deg på pall.Stäng
 • Fri supportVi kan det vi selger og hjelper deg mer enn gjerne! Som kunde hos oss kan du alltid benytte deg av vår kostnadsfrie support via telefon eller mail. Kanskje har du spørsmål om installasjon eller kabeldraing, eller helt enkelt trenger hjelp med hvordan du skal utforme ditt lydsystem? Det er bare at du kontakter oss så finner vi ut av det sammen.Stäng
Butikslager

Beskrivelse

Basskasse hvor vi plassert GASS Alpha 12D2 i GASS GV-eske med den stilrene og tydelige GASS-logotypen. De doble tals polarna per base etterlater dørene åpne for hvordan slutt lasten mot slutsteg skal være der basarna har en felles effekt vibrasjonsmotstand på 700W RMS.

GASS ALPHA 12D2 er en 12 "base med doble 2 ohms tals polar, med RMS-vibrasjonsmotstand på 350W. Det innebærer at man i Alpha 12D2 må både mulighet til å bestemme slutt lasten mot slutsteg (1 eller 4 ohm) samt mulighet til å spille veldig, veldig høyt! 

 • 350W RMS/700W MAKS.
 • 2x2 ohm impedans
 • GASS klassiske design

Alpha-serien har en historie av välkonstruerade element i en god prisklassen. Her har vi en videreutvikling av tidligere Alpha-modeller som på mange vanligvis en klar forbedring. Kraftigere magnet konstruksjon, doble tals polar og en förhållandes vis høy effekt vibrasjonsmotstand gir oss basselement som gjør høsten det lavere registret av lyd bildet med sin er til stede, og alt dette til et rimligt pris.


GASS GV212GL er en basskasse produsert for å passe til de aller fleste 12 "basarna på markedet. Her er det doble 12" som passer. Kammer på 45 liter hver. Brodert oransje GASS logo. i Alle hjørner er tätade med 3-kantslister for å fjerne minste mulighet for lekkasje og bevare lyd trykket inne i skapet og få ut all lyd via elementet og porten. Slisseporten har blitt forbedret siden forrige modell, og har nå avrundede hjørner og en større overflate, for å unngå blåselyd.

GV212 er utstyrt med dempemateriale og kabler for innkoblingsterminalene. Så bare plugg i basaren. Fordelen med doble terminaler er at man kan bestemme hvor basarna skal kobles og påvirke impedans på basskassen.

Leveres ikke montert! 


Les mer

Populære pakker med dette produktet

Spesifikasjoner

 • : 2 st. GAS ALPHA 12D2 (Art. nr. 900alpha12D2)
 • : 1 st. GAS 2x12" kasse med logo (Art. nr. 910GV212GL)
  Tilvirkere: GAS
  Type: Passiv, Portet Basskasse
  Størrelse: 12 tommer
  Impedans: 1 eller 4 Ohm ohm
 • Se flere produkter

  GAS PRO 1000.1
  Et helt nytt, stilig design gjør forsterkeren komplett for en basselsker som ønsker ...
  2498 NOK
  Silent Coat Startkit
  En startpakke fra Silent coat for lydisolasjon i bilen.
  199 NOK

  Butikslager

  Om merket

  GAS

  Du har nylig sett på

  -14%
  "2x12 ""kabinett med frekk og godt å spille Alpha 12D2!"
  3494 NOK
  2998 NOK

  Produkter relatert til din historikk

  Silent Coat Startkit
  En startpakke fra Silent coat for lydisolasjon i bilen.
  199 NOK
  GAS PRO 1000.1
  Et helt nytt, stilig design gjør forsterkeren komplett for en basselsker som ønsker ...
  2498 NOK